Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tanar din Craiova, arestat preventiv pentru trafic de persoane si tentativa de omor

Antena3 Antena3,
Tanar din Craiova, arestat preventiv pentru trafic de persoane si tentativa de omor

Un tanar de 22 de ani din Craiova a fost retinut joi de politisti, fiind acuzat ca ar fi exploatat sexual o tanara de aceeasi varsta din judetul Dolj, pe care ulterior ar fi incercat sa o. continuă pe Antena3

Brasov: Primarul orasului Ghimbav a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Brasov s-au pronuntat vineri in ceea ce priveste cererea procurorilor DNA care au solicitat arestarea preventiva a primarului orasului Ghimbav, Dorel Toma, acuzat de abuz in serviciu in forma continuata, relateaza Agerpres.

Arestat preventiv, dupa ce si-a ucis sotia cu un cutit de bucatarie

Un barbat de 48 de ani, din Poienile de Sub Munte, cu antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Este este cercetat pentru omor, dupa ce si-a ucis sotia.

Tanarul acuzat ca ar fi acostat doua eleve in fata unei scoli a fost arestat preventiv. Este cercetat pentru doua infractiuni

Barbatul in varsta de 36 de ani s-a predat inca de marti, 24 aprilie si a fost retinut initial pentru 24 de ore. Astazi, judecatorii au decis ca acesta sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un primar cunoscut a fost arestat preventiv intr-un dosar privind afaceri ilegale

Primarul din Ghimbav, judetul Brasov, Dorel Toma, a fost arestat preventiv in dosarul privind afaceri ilegale cu mobilier stradal, in acelasi caz fiind arestati contabila primariei, Ana Alina Geogean, si Lucia Du.

Plajele din sudul Litoralului, pregatite pentru turisti

Administratia Nationala Apele Romane anunta ca plajele din sudul Litoralului sunt pregatite pentru primirea turistilor de 1 Mai, activitatile necesare fiind demarate inca din luna februarie, se arata intr-un comunicat al institutiei, dat publicitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )