Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia

Adevărul Adevărul,
Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie si a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia. continuă pe Adevărul

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa Un barbat in varsta de 50 de ani din judetul Dambovita si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe o scara, in timp ce isi.

Bunicul tanarului din Dambovita care a incendiat un caine a marturisit: Nu putea sa ii dea una cu toporul in cap?

Bunicul tanarului de 14 ani, din Dambovita, care a fost filmat de prietenul sau in timp ce incendia un caine, a facut declaratii socante. Barbatul a marturisit ca si el a omorat un catel.

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

Un tanar din Suceava, prins beat la volan de doua ori in patru ore. Cum a fost sanctionat

Un tanar de 19 ani din Suceava a fost incatusat dupa ce a fost prins la volan in stare de ebrietate de doua ori in doar patru ore. Acesta a primit si o amenda de 1. 000 de lei fiindca nu avea.

Cum a reusit un tanar din Romania sa fie considerat erou in Franta - VIDEO

Un roman e considerat erou in Franta, dupa ce a reusit sa imobilizeze un hot inarmat. Totul s-a intamplat in timpul unei actiuni a politiei din Paris. Tanarul de 28 de ani originar din Dej astepta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )