Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tanar din Iasi, ruda cu un fost presedinte al Romaniei, retinut dupa ce a aruncat cu bani falsi in manelisti

Antena3 Antena3,
Tanar din Iasi, ruda cu un fost presedinte al Romaniei, retinut dupa ce a aruncat cu bani falsi in manelisti

Politistii de la Criminalitate Organizata Iasi au retinut marti pentru 24 de ore un tanar care ar fi impartit cu mare generozitate valuta falsa, in ultimul timp. continuă pe Antena3

Poker si dedicatii pentru lautari cu euro falsi. Un tanar din Iasi, ruda indepartata cu Basescu, a fost arestat

Un barbat de 29 de ani din judetul Iasi a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de inselaciune, falsificare de monede si punere in circulatie de valori falsificate.

Telenovela cu o prostituata si un tanar din Iasi. Cum a ramas barbatul fara banii de rata dupa ce talharii l-au oprit in timpul actului sexual

Doi tineri din judetul Iasi au fost condamnati pentru talharie calificata dupa ce au jefuit un iesean pe care l-au susprins in timp ce intretinea raporturi sexuale cu o prostituata.

Mesaj anti-avort pe pagina unui spital de stat din Iasi: Draga mama, sunt in Rai acum

Un mesaj anti-avort a fost publicat luni pe pagina de Facebook a Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Cuza Voda din Iasi. Ulterior postatea, intitulata Scrisoarea unei fetite avortate, a fost stearsa.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi anunta o modificare a profilului pacientului de COVID-19

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, sustine ca se observa o schimbare a profilului pacientului de COVID-19, in prezent inregistrandu-se forme medii ale bolii, dupa ce pana acum au predominat cazurile usoare.

Pensionarul Ion Calinoiu, fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj, angajat pe bani publici la firma de apa si canalizare

Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj si ex-director al Sistemului de Gospodarire al Apelor SGA) Gorj, in prezent pensionar, este angajat din aceasta saptamana in functia de sef al Biroului Regionalizare din cadrul Aparegio, operatorul de apa si canalizare din judetul Gorj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )