Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tanar din Valea Mare, acuzat ca ar fi violat o minora in varsta de 13 ani

Adevărul Adevărul,
Tanar din Valea Mare, acuzat ca ar fi violat o minora in varsta de 13 ani

O pustoaica de 13 ani, din comuna Valea Mare, in acuza pe un consatean ca ar fi violat-o. Tanarul are 24 de ani. Se pare ca cei doi s-au cunoscut pe o retea de socializare, iar barbatul ar fi dus-o acasa la el, unde, sub amenintari, ar fi violat-o. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO: Cum s-a transformat cimitirul din Valea Uzului, imagini de la inceputul secolului trecut pana in prezent

Din 6 iunie cand a fost scena unor tensiuni intre romani si maghiari, despre Cimitirul eroilor din Valea Uzului a aflat toata Romania. Vreme de mai bine de 100 de ani, de el au stiut oamenii locului si cei de la primaria Sanmartin, judetul Harghita, care l-au administrat.

Jandarmii l-au amendat pe vicepresedintele CJ Covasna pentru protestul din Valea Uzului

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Harghita l-a amendat pe Robert Gruman, vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Covasna pentru protestul maghiarilor de la Cimitirul militar din Valea Uzului, din 6 iunie, deoarece acesta nu a fost anuntat in prealabil, conform legii, potrivit Hirado. hu.

Un tanar din Buzau, un erou pentru propria familie. Sacrificiul suprem al unui frate pentru cele doua surori

Un tanar din Buzau la doar 17 ani a devenit un erou pentru propria familie si nu numai. Bogdan P. din Costest, judetul Buzaua mers la pescuit pe un canal de irigatii, abrupt si adanc, alaturi de.

Continua seria persoanelor rapuse de CIUPERCI la Spitalul din Baia Mare! Nu rata recomandarile specialistilor

O persoana a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Baia Mare, din cauza ciupercilor consumate, a anuntat marti Cristina Mia, purtatorul de cuvant de la unitatea medicala baimareana, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )