Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un tanar de doar 23 de ani, printre ultimele victime COVID. Alte noua decese in randul pacientilor infectati. Bilantul urca la 1.016 morti

Adevărul Adevărul,
Un tanar de doar 23 de ani, printre ultimele victime COVID. Alte noua decese in randul pacientilor infectati. Bilantul urca la 1.016 morti

Noua noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost confirmate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor la 1. Printre ultimele victime se numara si un tanar de doar 23 de ani ce suferea de pemfigus vulgar in tratament cu imunosupresoare, sindrom Cushing si obezitate. continuă pe Adevărul

Romania a depasit pragul de 1.000 decese cauzate de coronavirus. Ultimele victime raportate aveau intre 59 si 87 de ani

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, marti seara, la 1. 002 decese. Ultimele victime raportate aveau intre 59 si 87 de ani si erau din Suceava, Hunedoara, Brasov, Neamt, Ilfov, Bacau si.

Fotbalul italian, lovit de o noua drama: un jucator de doar 19 ani a murit

Fotbalistul Andrea Rinaldi a murit in aceasta dimineata, in spital, la doar 19 ani, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Mijlocasul italian era legitimat la Atalanta, echipa calificata in sferturile Ligii Campionilor, inca de la varsta de 13 ani - scrie BBC, dar nu apucase sa evolueze in Serie A, avand in vedere faptul ca fusese imprumutat pana la inceputul acestei luni la Legnano, echipa din Serie D.

Tragedie in sectorul 6. Un copil de doar 2 ani a murit, dupa ce a cazut de la etajul 5

Un copil de doar 2 ani a murit, miercuri la pranz, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc din sectorul 6 din Bucuresti, iar oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili toate imprejurarile in care s-a produs tragedia.

DigiSport: Vazuta drept copil minune, a murit misterios la doar 18 ani. Biletul de adio apasator pe care l-ar fi scris: Nu mai suport!

Johanna Bassani, o schioare din Austria, a murit in conditii suspecte in locuinta familiei sale, la doar doua saptamani dupa ce implinise 18 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )