Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar a fost batut fara mila de bodyguarzii unei sali de jocuri din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Un tanar a fost batut fara mila de bodyguarzii unei sali de jocuri din Bucuresti (VIDEO)

Imagini halucinante surprinse in Capitala. Un tanar a fost batut pana aproape de moarte de angajatii unei firme care asigura paza unei sali de jocuri din sectorul 6. Cinci bodyguarzi au dat. continuă pe B1

SCENE SOCANTE in Bucuresti! Cine este BARBATUL care a fost BATUT, FARA MILA, de bodyguarzii unei sali de jocuri (VIDEO)

Imagini halucinante surprinse in Capitala. Un tanar a fost batut pana aproape de moarte de angajatii unei firme care asigura paza unei sali de jocuri din sectorul 6. Cinci bodyguarzi au dat.

Un barbat a fost batut crunt de bodyguarzii unei sali de jocuri

Incident ingrozitor in Capitala! Un tanar a fost batut fara aproape si-a pierdut viata de cinci bodyguarzi ai unei sali de jocuri. Acestia l-au lovit fara mila pana nu s-a mai putut.

Cruzime inspaimantatoare in Arges. Un caine a fost batut si ucis prin strangulare cu o sarma, dupa care a fost tintuit de stalpul unui gard

Un caine a fost schingiuit si apoi ucis cu o cruzime incredibila intr-o comuna din Arges. Animalul a fost gasit de localnici plin de sange, atarnand de stalpul unui gard. Politia are deja un suspect.

De ce a fost batut un viceprimar din Romania

Un incident deosebit de grav a avut loc pe una dintre strazile din Babadag. Iordan Nastase, viceprimarul orasului, sustine ca mergea spre casa iar in apropierea locuintei lui a fost acostat de catre un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )