Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un tanar a fost injunghiat in parcarea unui club din Mamaia. Politistii au pornit in cautarea agresorului

România Liberă România Liberă,
Un tanar a fost injunghiat in parcarea unui club din Mamaia. Politistii au pornit in cautarea agresorului

Un tanar de 30 de ani a ajuns duminica dimineata in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce a fost injunghiat in spate, in parcarea unui club din statiunea Mamaia . continuă pe România Liberă

Un barbat de 30 de ani a fost injunghiat dupa un conflict in parcarea unui club din Mamaia

Un barbat in varsta de 30 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, duminica dimineata, dupa ce a fost injunghiat in spate, in parcarea unui club din statiunea Mamaia, politistii incepand verificarile pentru identificarea agresorului, informeaza News. ro.

Incident in parcarea unui club de fite de pe litoral: Un barbat a fost injunghiat in urma unui conflict spontan. Politistii il cauta pe agresor

Incident extrem de grav in parcarea unui club de fite de pe litoral. Un tanar a ajuns in stare critica la spital dupa ce a fost injunghiat langa un club din Mamaia. Petrecerile.

Tanar injunghiat intr-o parcare din statiunea Mamaia

Duminica dimineata, intr-o parcare din statiunea Mamaia a izbucnit un conflict intre doi tineri unul dintre ei fiind injunghiat in spate.

Distractie fara limite in cluburile de fite din Mamaia: Bogatii Romaniei s-au dezlantuit la malul marii. Ce vedete si-au facut aparitia la petrecere(VIDEO)

Distractie, distractie si iarasi distractie. in Mamaia, in cluburile de fite petrecaretii nu mai stiu daca e zi sau noapte. Bauturile fine au incarcat notele de plata. Nici vedetele n-au.

Cum au fost organizate primele atentate teroriste din Romania Mare |DOCUMENTAR

Perioada interbelica a fost una insangerata in Romania. Au existat numeroase atentate teroriste. Persoanele care comiteau astfel de atentate aveau motivatii diverse. in Dobrogea si in Cadrilater, atacurile erau puse la cale de teroristi bulgari care erau nemultumiti de faptul ca Regatul Romaniei alipise Cadrilaterul la finalul celui de-al Doilea Razboi Balcanic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )