Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un tanar a fost retinut ca suspect in cazul fetitei violate si ucise anul trecut, la Baia Mare

România Liberă România Liberă,
Un tanar a fost retinut ca suspect in cazul fetitei violate si ucise anul trecut, la Baia Mare

Un tanar de 17 ani a fost retinut, miercuri, fiind suspectat ca, anul trecut, a violat-o si a ucis-o. continuă pe România Liberă

Anchete peste anchete in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti. Ce decizie au luat parintii adoptivi

O serie de anchete au fost deschise in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a trebuit luata cu forta, cu interventia mascatilor, din familia asistentei maternale. Parintii adoptivi o acuza pe aceasta femeie ca le-au privat copilul de libertate si nici nu l-au ingrijit. O serie de anchete in cazul fetitei de 8 .

Radu Tudor, reactie in cazul fetitei din Baia de Arama: Foarte multi romani se regasesc in acest abuz

Jurnalistul Radu Tudor a facut marturisiri emotionate, luni seara, in cadrul emisiunii sale Punctul de intalnire, in ceea ce priveste cazul fetitei din Baia de Arama care a fost luata cu forta si.

Document exclusiv legat de cazul fetitei din Baia de Arama! Ce arata Judecatoria Craiova in mandatul de perchezitie

Berta Popescu a prezentat la Antena 3 documente importante legate de cazul fetitei din Baia de Arama care schimba tot parcursul dosarului si arata modul ilegal in care Sorina a fost luata in casa in care a.

Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Anchetele vor contiuna. Sunt multe intrebari care trebuie sa primeasca un raspuns

Premierul Viorica Dancila a transmis marti ca a primit rapoarte de la Ministerul Muncii si de la MAI cu privire la modul in care s-a actionat in cazul fetitei din Baia de Armama. Ministrul a mai spus ca fetita este consiliata de specialisti din cadrul Directiei de Asistenta Sociala. Anchetele vor continua pentru ca mai sunt multe intrebari cu privire la acest caz de adoptie care trebuie sa primeasca un raspuns, a adaugat Dancila.

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Masurile pe care le vom lua trebuie sa fie foarte dure. Nu poti sa iei un copil cu forta

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA, ca masurile luate trebuie sa fie foarte dure criticand interventia procurorului. Nu vreau sa acuz parintii adoptivi, dar cred ca nu poti sa iei un copil cu forta a spus premierul.

Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA: Cred ca doamna procuror ar trebui sa demsioneze

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA ca procurorul - care a preluat in mod brutal copilul - ar trebui sa demsioneze, pentru ca nu-i negociabil ce a facut.

Tariceanu vorbeste despre republica procurorilor, Kovesi si Lazar, pornind de la cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Senatului, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, vorbeste despre republica procurorilor, Kovesi si Lazar, pornind de la cazul fetitei din Baia de Arama adoptata de o familie din SUA si preluata brutal de procuror de la asistentul maternal.

Un individ care se dadea drept avocat a fost retinut. Politistii fac apel catre toti cetatenii care au fost pagubiti sa depuna plangere

Acuzat ca se dadea drept avocat, Ioan Traian Halip din comuna Sucevita a judetului Suceava, a fost retinut de Politie. El este presedintele unei fundatii umanitare pentru apararea drepturilor omului. Anchetatorii sustin ca barbatul a incasat sume mari de bani de la diferite persoane ca sa le reprezinte in diverse cauze. Printre pagubiti este si o femeie care incerca sa obtina pensia alimentara pentru doi copii minori.

Barbatul care a atacat cu pietre mocanita de la Moldovita a fost retinut. Acuzatiile care i se aduc la o saptamana de la incidente

Vasile Tcaciuc, localnicul acuzat ca a atacat cu pietre mocanita de la Moldovita si a vandalizat zece masini ale turistilor, a fost retinut de Politie. Oamenii legii au reactionat astfel la aproape o saptamana dupa ce au avut loc incidentele care au revoltat o tara intreaga.

Audieri ample in cazul fetitei din Baia de Arama. Declaratia halucinanta facuta de procuroarea agresiva

Cazul fetiteicare a devenit un caz national supus atentiei tuturor institutiilor din tara este in plina desfasurare. Procuroarea care a bruscat copila a fost deja audiata, insa ea sustine ca NU a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )