Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar se lupta cu noul coronavirus din luna martie: Este in a sasea luna de tratament

B1 B1,
Un tanar se lupta cu noul coronavirus din luna martie: Este in a sasea luna de tratament

Un britanic, in varsta de 27 ani, duce o lupta continua cu noul coronavirus inca din luna martie si nu s-a mai vindecat nici pana acum, dupa sase luni de tratament. Charlie Russell a fost testat. continuă pe B1

1.109 cazuri noi de COVID-19 si 36 de decese in 24 de ore. La ATI sunt internati 465 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, in cursul zilei de duminica, 1. 109cazuri noi de COVID-19 si 36de decese legate de infectia cu noul coronavirus, in ultimele 24 de ore. Bilantul epidemiei.

692 de noi imbolnaviri si 22 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 104. 187 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 692 de noi imbolnaviri din 7331 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 185 de decese, din care 22 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 456.

1.109 de noi imbolnaviri si 36 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 103. 495 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1109 de noi imbolnaviri din 14. 784 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 163 de decese, din care 36 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 465.

Studiu. Pisicile contracteaza noul coronavirus de la oameni

Un studiu efectuat recent in orasul Wuhan, din China, arata ca pisicile pot fi infectate cu noul coronavirus de catre stapanii lor.

Primarul interimar din Slobozia, infectat cu noul coronavirus. Unde se afla edilul

Desemnat sa ocupe functia de primar al municipiului Slobozia, dupa incetarea mandatului lui Adrian Mocioniu, Gabriel Musat a intrat in izolare, fiind confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Orsova, unde a participat la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze.

Un vaccin pentru noul coronavirus al grupului Pfizer ar putea fi distribuit americanilor inainte de sfarsitul acestui an

Un vaccin impotriva noului coronavirus dezvoltat de grupul american Pfizer ar putea fi distribuit americanilor inainte de sfarsitul acestui an, daca se va dovedi ca este sigur si eficace, a declarat duminica directorul general al producatorului de medicamente, Albert Bourla, transmite CNBC, conform news. ro.

Un vaccin pentru noul coronavirus al grupului Pfizer ar putea fi distribuit americanilor inainte de sfarsitul acestui an

Un vaccin impotriva noului coronavirus dezvoltat de grupul american Pfizer ar putea fi distribuit americanilor inainte de sfarsitul acestui an, daca se va dovedi ca este sigur si eficace, a declarat duminica directorul general al producatorului de medicamente, Albert Bourla, transmite CNBC.

Cum se vede IMM Invest prin ochii unui antreprenor? Din cauza pandemiei, cifra de afaceri este in scadere fata de anul trecut, dar nu consider ca vor aparea probleme majore in viitor

NIM Global Logistic, companie ce se ocupa cu transportul intern si international de marfa, a fost infiintata in 2011 pe o piata extrem de competitiva, dar, potrivit fondatorului, faptul ca au reusit sa se diferentieze de competitori a facut diferenta si le-a permis sa isi creasca cifra de afaceri in fiecare an. Ca in cazul majoritatii antreprenorilor, compania de transport a suferit odata cu venirea pandemiei, iar fondatorii au luat decizia de a aplica la programul IMM Invest prin Banca Transilvania inca din luna martie. Decizia de a aplica la programul IMM Invest a fost luata in luna martie, luna in care, deoarece noi lucram in proportie de 90% cu Italia, activitatea de transport a fost oprita din motive de siguranta in primul rand, apoi incertitudinea tranzitului prin Ungaria si Slovenia, ne-a explicat Claudiu Moldovan de la NIM Global Logistic.

Ministerul Sanatatii anunta un nou caz de infectare cu noul coronavirus, in randul angajatilor

Ministerul Sanatatii a anuntat un nou caz confirmat de infectare cu SARS-CoV-2 in randul angajatilor. Este vorba despre o persoana care a fost contact direct cu cazul depistat pozitiv in data de 11 septembrie, precizeaza institutia intr-un anunt de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )