Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un tanar politist din Arges a murit la spital dupa ce a stat doua saptamani in coma

Antena3 Antena3,
Un tanar politist din Arges a murit la spital dupa ce a stat doua saptamani in coma

Politistul din Arges, de 28 de ani, impuscat cu o arma de vanatoare, a murit. Tanarul a decedat marti noapte la un spital din Bucuresti, unde era internat in coma indusa. Nicolae Catalin Ristescu. continuă pe Antena3

Grindina in mijlocul verii! Localnicii din Arges au avut parte de peisaje de decembrie

Peisaje de decembrie in mijlocul verii! Localnicii din Arges au avut parte de caderi de grindina in cursul zilei de joi, 15 august. Mai multe localitati din judetul in cauza au fost acoperite de un strat alb. Ce spun meteorologii si cum se explica fenomenul extrem de straniu? Grindina in august, in judetul Arges! Grindina .

Caz socant in Bucuresti. Un minor a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost batut. Agresorii au vrut sa-i dea foc

Joi dimineata, prin apel 112, Politia Capitalei a fost sesizata ca un tanar de 17 ani a fost victima unei agresiuni, persoane necunoscute stropindu-l cu o substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l.

Politist din Vrancea, salvatorul unui barbat care s-a electrocutat dupa ce a fost indrumat telefonic cum sa ofere primul ajutor

Un barbat de 66 de ani, din comuna vranceana Lepsa, a fost la un pas sa moara dupa ce s-a electrocutat in gopodaria sa. Incidentul a avut loc la sfarsitulsaptamanii trecute. in urma.

Be EU. Un tanar roman din trei a locuit in strainatate

Aproximativ 35% dintre tinerii din Romania au locuit in strainatate, cel putin doua saptamani, scopul fiind o experienta de invatare. Corpul european de solidaritate este noua initiativa a Uniunii.

Adrian Petcu, eliberat din functia de secretar de stat la MAI

Adrian Petcu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dancila publicata, miercuri, in Monitorul Oficial. Conform CV-ului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )