Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara de 16 ani din Timisoara, al saptelea caz confirmat cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 O tanara de 16 ani din Timisoara, al saptelea caz confirmat cu coronavirus

O colega de clasa a tanarului de 16 ani din Timisoara a fost confirmata pozitiv cu coronavirusul Covid-19 si va fi transferata la spitalul Victor Babes din Timisoara, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat remis presei. continuă pe Hotnews

O tanara de 16 ani din Timisoara, al saptelea caz confirmat cu coronavirus

O colega de clasa a tanarului de 16 ani din Timisoara a fost confirmata pozitiv cu coronavirusul Covid-19 si va fi transferata la spitalul Victor Babes din Timisoara, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat remis presei.

Al saptelea caz de coronavirus in Romania: O tanara de 16 ani din Timisoara

Grupul de Comunicare Strategica anunta un al saptelea caz de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o colega de clasa a tanarului de 16 ani din Timisoara, depistat si el cu.

Al saptelea caz de infectare cu coronavirus, confirmat in Romania - Este o colega de clasa a adolescentului de 16 ani din Timisoara

Autoritatile au confirmat, joi seara, al saptelea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania, la o adolescenta de 16 ani, colega de clasa cu elevul de 16 ani din Timisoara. Tanara este transferata la spitalul Victor Babes din Timisoara. Restul probelor prelevate au iesit negative.

Un baiat de 16 ani, din Timisoara, infectat cu coronavirus, al cincilea pacient din Romania

Un baiat in varsta de 16 ani, din Timisoara, a fost infectat cu coronavirus. Adolescentul este nepotul barbatului depistat pozitiv cu coronavirus, ieri, dupa ce a calatorit in acelasi avion cu o tanara infectata cu noul virus.

Cursuri sistate in clasa baiatului de 16 ani din Timisoara depistat cu coronavirus. Toti contactii apropiati vor fi testati

Autoritatile din Timis au decis sistarea cursurilor la clasa baiatului de 16 ani depistat pozitiv cu coronavirus si care in cursul zilei de miercuri, 4 martie, a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Toti contactii acestuia vor fi testati.

CORONAVIRUS |Cursuri suspendate in clasa baiatului de 16 ani din Timis, contaminat cu COVID-19

Autoritatile din judetul Timis au luat decizia sistarii cursurilor in clasa adolescentului contaminat cu coronavirus, potrivit unui comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica DSP). Baiatul.

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, din Timisoara, au fost externati

Primii doi pacienti infectati cu coronavirus, femeia de 38 ani si barbatul de 47 ani din Timisoara, au fost externati. Ultimele teste facute au iesit negative.

Alti doi pacienti infectati cu coronavirus, declarati vindecati. Este vorba de femeia si barbatul din Timisoara care au venit din Italia cu acelasi avion

Alti doi pacienti care au fost infectati cu coronavirus au fost declarati vindecati de medici, dupa ce doua teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ. Este vorba de femeia de 38 de ani si barbatul de 47 de ani din Timisoara, care venisera din Italia cu acelasi avion.

Al saselea caz de contaminare cu coronavirus in Romania: Un barbat de 71 de ani din Suceava in Romania mai sunt trei pacienti internati in Timisoara si unul la Cluj (VIDEO)

Inca o persoana a fost depistata pozitiv la testul pentru coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbatde 71 de ani din Suceava. in aceasta dupa amiaza, s-a confirmat al.

Al saselea caz de coronovirus in Romania. Un barbat de 71 de ani din Suceava, care a venit din Italia

Un al saselea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. LIVETEXT Coronavirus in Romania. Sase cazuri confirmate, unul vindecat 35 de persoane in carantina, alte peste 10. 000 izolate la domiciliu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )