Libnet.ro
UNICEF

06:45

O tanara de 16 ani a fost internata cu suspiciune de meningita meningococica

Adevărul Adevărul,
O tanara de 16 ani a fost internata cu suspiciune de meningita meningococica

Conform unei informari transmise de catre Directia de Sanatate Publica Arges, o pacienta in varsta de 16 ani, eleva a unui liceu din Pitesti, judetul Arges, cu suspiciune de meningita meningococica, a fost transferata de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Institutul National de Boli Infectioase Prof. dr Matei Bals din Bucuresti, in dimineata zilei de 15 mai 2019. continuă pe Adevărul

inca un caz de meningita: O tanara de 16 ani din Pitesti este internata la Institutul Matei Bals

O tanara bolnava de meningita este internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a declarat, pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Catalin Apostolescu. Potrivit Ministerului Sanatatii, este vorba despre o tanara de 16 ani, eleva a unui liceu din Pitesti, internata initial la Spitalul de Pediatrie din Pitesti si transferata miercuri dimineata la Institutul Matei Bals din Capitala.

Caz socant in judetul Vaslui. O adolescenta de 16 ani a fost violata de un tanar cu un an mai mare

Caz socant in satul Untesti, comuna Bogdanesti, acolo unde se pare ca, a avut loc un viol asupra unei minore de 16 ani. Din cele spuse de localnici, fata se intorcea spre casa, iar la un pod, fiind.

Un nou caz de meningita in Romania. O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata in spital

O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, cu suspiciune de meningita meningococica. Conform unei informari transmise de catre Directia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )