Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tanara de 18 ani din Cluj, implicata intr-un accident grav in urma cu o luna, a murit la spital

Antena3 Antena3,
Tanara de 18 ani din Cluj, implicata intr-un accident grav in urma cu o luna, a murit la spital

O tanara de 18 ani, care a ajuns la spital in urma accidentului ingrozitor in care a fost implicata acum o luna, in judetul Cluj, a murit. in urma accidentului, doi soti au murit si sase persoane. continuă pe Antena3

Un tanar de 18 ani, spulberat de tren in Bucuresti

Un tanar de 18 ani, din Bistrita, si-a pierdut viata dupa ce a fost calcat de tren in Capitala. Nu se cunosc informatii cu privire la timpul trecut de cand a fost lovit de tren si pana cand a.

O tanara de 18 ani va primi 1.000 de dolari saptamanal pe viata.Cum a reusit sa castige acest premiu

O adolescenta din Canada a primit un cadou neasteptat in ziua cand a implinit 18 ani. Ea a castigat la loto 1. 000 de dolari canadieni pe saptamana, pe viata. Charlie Lagarde, din Quebec, a primit un.

Si-a cumparat primul bilet de loterie cnd a mplinit 18 ani si a cstigat premiul cel mare

O adolescenta de origine canadiana a cumparat primul bilet de loterie cand a implinit 18 ani si a castigat premiul cel mare, informeazaBBC. Tanara spune ca va investi banii in educatie si calatorii.

Brasov: Copil de sase ani din Rsnov, gasit decedat n albia rului Ghimbasel

Un copil in varsta de sase ani din orasul Rasnov a fost gasit decedat, in cursul noptii de luni spre marti, in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metri de domiciliu, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Brasov, Gabriela Dinu, citata de Agerpres.

Tanara de 21 de ani, mama a patru copii, ucisa de fostul concubin. Victima a ajuns in bratele agresorului la 13 ani, pentru a scapa de abuzurile sexuale ale tatalui

O tanara de 21 de ani, din judetul Vaslui, mama a patru copii a fost ucisa marti seara de fostul concubin, pe fondul geloziei. Femeia il parasise pe barbatul cu care avea o relatie de cand avea 13 ani, tocmai din cauza violentelor.

O cunoscuta prezentatoare de stiri a fost data afara dupa 18 ani

O cunoscuta jurnalista a fost data afara de la pupitrul stirilor dupa aproape 20 de ani de munca. Celebra prezentatoare de la Sky Sports News, Natalie Sawyer, s-a despartit in aceasta saptamana de.

Un pusti de 12 ani din Iasi s-a spanzurat

Un pusti de 12 ani, dintr-o comuna din Iasi, s-a spanzurat din greseala, in timp ce se juca cu o funie. Baiatul ar fi vrut sa impresioneze o fata si, din neatentie, streangul i s-a strans in jurul.

Un copil de doi ani din Oradea a murit in spital. Medicii suspecteaza un nou caz de gripa

Un baietel de doi ani si sase luni din Oradea a decedat marti la Spitalul municipal din Oradea. Medicii suspecteaza ca ar fi vorba despre un nou caz de gripa. E un caz posibil, dar nu avem inca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3289 seconds )