Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tanara de 18 ani gasita fara suflare in casa: ar fi fost in depresie dupa despartirea de iubit

Adevărul Adevărul,
Tanara de 18 ani gasita fara suflare in casa: ar fi fost in depresie dupa despartirea de iubit

O tanara de 18 ani din satul Laschia, comuna Copalnic Manastur din Maramures, a fost gasita fara suflare in casa azi, 13 ianuarie. Medicii sositi la fata locului au incercat sa-i acorde primul ajutor, insa nu au mai putut sa faca nimic pentru ea. Politistii au deschis o ancheta. continuă pe Adevărul

Tanara de 18 ani gasita fara suflare in casa

O tanara de 18 ani din satul Laschia, comuna Copalnic Manastur din Maramures, a fost gasita fara suflare in casa pe 13 ianuarie. Medicii sositi la fata locului au incercat sa-i acorde primul ajutor, insa nu au mai putut sa faca nimic pentru ea. Politistii au deschis o ancheta.

Tanara de 18 ani, gasita fara suflare in casa

O tanara de 18 ani din satul Laschia, comuna Copalnic Manastur din Maramures, a fost gsita fara suflare in casa azi, 13 ianuarie. Medicii sositi la fata locului au incercat sa-i acorde primul ajutor, insa nu au mai putut sa faca nimic pentru ea. Politistii au deschis o ancheta.

inca o mare DOAMNA A TEATRULUI romanesc a incetat din viata: Actrita a fost gasita fara suflare (FOTO)

Om de aleasa cultura, care a slujit scena Teatrului German din Timisoara cu deplin profesionalism si cu totala daruire, Ildiko Jarcsek-Zamfirescu, a trecut in eternitate la 75 de ani. Dupa studiul filologiei.

Acest batranel din Maramures era fericit ca o tanara de 18 ani s-a oferit sa il ajute la curatenie. A dus-o in casa si i-a aratat ce trebuie strans. Dupa un timp a descoperit ceva revoltator. A anuntat imediat politia

O tanara de 18 ani, din Cavnic, este cercetata pentru furt, fiind suspectata de politisti ca l-ar fi deposedat de economii pe un batran de 81 de ani, pe care s-a oferit sa-l ajute la.

TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac isi pune fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute in premiera! (FOTO)

Mihai Bendeac a postat pe Instagram o fotografie cu fratele sau mai mic, Andrei, in contextul in care acesta a implinit 18 ani. Sa fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am inceput sa te iu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )