Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanara activista pentru mediu Greta Thunberg, desemnata Personalitatea anului 2019 de revista Time

Hotnews Hotnews,
 Tanara activista pentru mediu Greta Thunberg, desemnata Personalitatea anului 2019 de revista Time

Dupa ce a ratat Premiul Nobel pentru Pace, activista Greta Thunberg, o adolescenta de 16 ani din Suedia, a devenit cea mai tanara personalitate a anului pentru revista Time, datorita capacitatii sale de a mobiliza milioane de persoane din lume sa lupte pentru mediu, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Greta Thunberg, desemnata de revista Time, Persoana Anului 2019

Celebra revista americana Time a desemnat-o pe tanara suedeza Greta Thunberg drept Personalitatea Anului 2019. Thunberg a devenit cunoscuta in toata lumea prin predoaria sa pentru cauza mediului.

Topul Time: Greta Thunberg a fost desemnata personalitatea anului 2019

Tanara activista in lupta impotriva modificarilor climatice Greta Thunberg a fost desemnata personalitatea anului 2019 de Time, a anuntat miercuri revista americana pe prima pagina, sub titlul Puterea tineretii, relateaza AFP.

De ce a fost desemnata Greta Thunberg, Persoana Anului 2019 de revista Time. Csibi Magor: Ce spune ea nu ne spun politicienii

Activistul pentru mediu Csibi Magor considera ca desemnarea adolescentei Greta Thunberg in revista Time la categoria Persoana Anului 2019 este una fireasca, tinand cont de problema schimbarilor climatice care a devenit din ce in ce mai grava la nivel mondial.

Greta Thunberg, numita copil obraznic de presedintele Braziliei

Jair Bolsonaro, presedintele brazilian, a declarat ca Greta Thunberg este un copil obraznic. Asta dupa ce activista de mediu si-a exprimat ingrijorarea privind uciderea indigenilor din Brazilia, care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )