Libnet.ro
UNICEF

10:30

O tanara a ajuns la spital dupa ce sotul sau a incercat sa ii scoata ochii

Adevărul Adevărul,
O tanara a ajuns la spital dupa ce sotul sau a incercat sa ii scoata ochii

O tanara din Baia Sprie a fost dusa de urgenta la spital dupa ce, in urma unei certe cu sotul ei, barbatul i-a bagat degetele in ochi. Leziunile grave suferite la ochiul drept au facut imposibila salvarea acestuia, existand slabe sanse ca ochiul stang sa poata fi recuperat. continuă pe Adevărul

RAZBUNAREA PORCULUI: a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de picior.

Un barbat dintr-o comuna ieseana a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de porcul din gospodarie, potrivit realitatea. net Animalul tocmai fusese cumparat pentru a fi taiat de Craciun. In momentul in care barbatul a vrut sa-l bage in cotet cu gandul de a-l sacrifica in zilele urmatoare, porcul l-a muscat de picior. Barbatul primeste acum ingrijiri medicale la Spitalul Sfantul Spiridon, din Iasi.

Suceava: Patru persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului

Un autoturism s-a rasturnat, duminica, intr-un sant pe marginea DJ 208A, in comuna suceveana Udesti, cele patru persoane de la bordul masinii fiind transportate la spital pentru ingrijiri. Totodata, pompierii.

Patru cetateni germani la spital, dupa un accident rutier pe DN7.

Patru nemti si-au facut praf masina si au ajuns in stare grava la spital dupa ce au depasit o coloana de autovehicule si s-au izbit de un autocar. Din impact, masina a ricosat intr-un autoturism de teren pe care l-au proiectat in santul de pe marginea drumului. Totul s-a petrecut pe Drumul National 7, intre Deva si Arad, unde traficul a fost blocat mai bine de patru ore. Masina in care se aflau cei patru barbati nemti de origine turca s-a izbit frontal de un autocar pe o portiune de drum .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )