Libnet.ro
UNICEF

20:30

O tanara avocata a murit intr-un accident rutier, la Topraisar

Adevărul Adevărul,
O tanara avocata a murit intr-un accident rutier, la Topraisar

Avocata Daniela Romanet 26 ani) din Constanta a efectuat o depasire neregulamentara la iesirea din Topraisar. La revenirea pe sensul de mers, a pierdut controlul directiei. continuă pe Adevărul

Tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident rutier va primi 200.000 euro despagubiri

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident rutier provocat de starea drumurilor din Romania, sa primeasca 200. 000 euro despagubiri, relateazaB1.

Directorul unui Remat a murit intr-un accident de munca, dupa ce a fost calcat de un camion

Directorul de productie al unui Remat din judetul Bacau a murit in urma unui accident de munca, dupa ce a fost calcat de un camion care dadea cu spatele in timp ce se afla la incarcat de deseuri de fier de pe o platforma de depozitare.

Dambovita: Autospeciala a politiei, implicata intr-un accident rutier. Omul legii nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare

Un politist din Visina, judetul Dambovita, a fost amendat de colegii sai de la Rutiera, cu o amenda de 320 de lei si 3 puncte penalizaer, dupa ce, marti, a fost implicat intr-un accident rutier, fara victime. IPJ Dambovita spune ca politistul a fost de vina, pentru ca nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare.

CAB scade de cinci ori daunele pe care CNADNR trebuie sa le achite unei tinere care si-a pierdut o mana intr-un accident

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a stabilit, miercuri, la 200. 000 de euro daunele morale pe care CNADNR trebuie sa le plateasca tinerei care si-a pierdut mana dreapta intr-un accident rutier, dupa ce Tribunalul Capitalei a decis ca ea sa primeasca un.

Trei raniti usor intr-un accident la Oltenita. Una dintre soferite, prinsa bauta la volan

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier petrecut la Oltenita, dupa ce o soferita a facut o manevra neinspirata in trafic. Masina condusa de femeie a intrat pe contrasens si a lovit o alta. Cand au venit la fata locului pentru ancheta, politistii au avut surpriza sa constate ca una dintre femeile implicate in accident se urcase bauta la volan.

Zece persoane, printre care 8 adolescenti care mergeau la scoala, ranite intr-un accident

Zece persoane au fost ranite, luni dupa amiaza, intr-un accident rutier produs in orasul Titu din judetul Dambovita, opt dintre victime fiind adolescenti cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, care, din primele informatii, faceau naveta cu microbuzul la scoala.

Tanara care si-a pierdut o mana in urma unui accident rutier va primi numai 200.000 euro daune de la CNADNR - decizie Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis miercuri acordarea a numai 200. 000 de euro daune morale studentei din Constanta care si-a pierdut mana in urma unui accident rutier produs in 2006, reducand astfel suma de la 1. 000 de euro pe care Tribunalul Bucuresti decisese ca CNADNR trebuie s-o plateasca tinerei, informeaza Agerpres. Decizia poate fi atacata cu recurs la instanta suprema.

Subprefectul de Giurgiu, implicat intr-un accident de circulatie pe DN5

Suprefectul de Giurgiu, Toma Petcu, a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN5, in dreptul localitatii Uzun.

Autospeciala SMURD, implicata intr-un accident auto. O femeie si doi paramedici au ajuns la spital

Accidentul a avut loc in urma cu mai bine de o ora in localitatea Feldru. Se pare ca o soferita de doar 19 ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a patruns pe contrasens si a lovit frontal o autospeciala SMURD care venea din sens opus. Soferita si doi paramedici au fost transportati la spital, tanara aflandu-se in stare grava.

Un om a murit si alti 8 au fost raniti intr-un accident pe DN1

Un om a murit si alti 8 au fost raniti miercuri dimineata. Totul dupa ce un microbuz a fost lovit de un autoturism pe DN1, in localitatea Potigrafu. Ranitii au fost dusi la spital. Circulatia este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )