Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara cautata de 7 ani dupa o crima infioratoare a fost capturata in Italia. Complicii ei nu au fost prinsi

Adevărul Adevărul,
O tanara cautata de 7 ani dupa o crima infioratoare a fost capturata in Italia. Complicii ei nu au fost prinsi

Ana Maria Murg, o tanara condamnata la 20 de ani de inchisoare pentru o crima comisa in anul 2007, a fost capturata de carabinieri si va fi extradata in Romania. Complicii ei inca nu au fost prinsi. continuă pe Adevărul

TOATA TARA PLANGE! A MURIT marea campioana! S-a prapadit dupa ce a fost lovita de TREN (FOTO)

Tragedie in sportul ucrainian! Amina Bulakh, campioana la box, a murit la varsta de 18 ani dupa ce a fost lovita de un tren, in timp ce incerca fara sa se asigure corespunzator sa traverseze.

Cum arata Sandra Bachici, la doi ani dupa ce s-a casatorit cu Adi Mutu. Sotia i-a daruit intre timp un baietel

Sandra Bachici continua sa faca furori cu pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Sotia lui Adrian Mutu are un fizic de invidiat si il face extrem de fericit pe fostul decar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, caruia intre timp i-a daruit si un baietel. Adrian Mutu este extrem de fericit .

Ce se intampla cu Andreea Balan, dupa ce a fost la un pas de moarte. Cred foarte mult in legea atractiei!

Artista a facut declaratii in premiera despre clipele cumplite in care s-a aflat la un pas de moarte. Andreea Balan le-a oferit fanilor o marturie neasteptata si despre modul in care viata ei s-a schimbat, odata cu a doua nastere. in luna martie din acest an, sotul vedetei, George Burcea, a fost cel care a .

Urs lasat in agonie dupa ce a fost lovit si impuscat. Ce spune Ministrul Mediului

Un urs a fost puternic lovit de o masina, sambata seara, pe un drum de la marginea localitatii Praid care duce inspre Sovata. Animalul a fost lasat mult timp sa agonizeze pe sosea fara ca autoritatile sa intervina prompt pentru salvarea sa. Dupa impactul puternic pe care l-a avut in urma coliziunii cu un autovehicul, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )