Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tanara din Constanta, infectata cu coronavirus: Sunt internata de 20 de ore si nu m-a consultat niciun medic. Pacientii imi spuneau sa plec, sa fug!

Antena3 Antena3,
Tanara din Constanta, infectata cu coronavirus: Sunt internata de 20 de ore si nu m-a consultat niciun medic. Pacientii imi spuneau sa plec, sa fug!

O tanara din Constanta a povestit, pe o retea sociala, experienta prin care trece de cand a ajuns in spital, fiind infectata cu noul coronavirus. in ciuda faptului ca se afla de aproape o zi in spital, niciun medic nu a consultat-o. continuă pe Antena3

Jurnal de COVID: Sunt internata de 20 de ore si nu m-a consultat niciun medic. Pacientii imi spuneau sa plec, sa fug

O tanara din Constanta a povestit pe pagina sa de Facebook experienta pe care a trait-o fiind internata intr-un spital COVID-19. Lili Comsa Militaru a postat un articol intitulat Jurnal de Covid pe.

Jurnal de COVID-19: Sunt internata de 20 de ore si nu m-a consultat niciun medic. Pacientii imi spuneau sa plec, sa fug

O tanara constanteanca descrie experienta prin care trece fiind internata intr-un spital COVID-19. Desi sta de aproape o zi in spital, niciun medic nu a consultat-o.

Subiectele zilei: Cum vad americanii Romania: un tigru la Marea Neagra; Jurnal de COVID-19: Sunt internata de 20 de ore si nu m-a consultat niciun medic; Primarul Budapestei: Orban a cumparat tacerea UE

Cum au ajuns USR-PLUS si PSD sa piarda peste un milion de votanti. in schimb, PNL, PMP si UDMR isi consolideaza electoratul fidel, ceea ce le-ar putea duce. in Romania, un spot TV a ajuns sa coste 15 euro! De aceea vor publicitarii sa creasca timpul de reclame la televiziuni de la 12 la 15 minute pe ora.

A fost rapit fostul primar din Constanta? Radu Mazare s-ar afla ilegal intr-o inchisoare din Romania

O instanta de judecata din Madagascar a decis ca Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost ex.

Tatal lui Francesco Totti a murit din cauza noului coronavirus

Enzo Totti, tatal fostului jucator al echipei AS Roma, Francesco Totti, a murit, luni, la 76 de ani, din cauza complicatiilor survenite in urma infectarii cu Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )