Libnet.ro
UNICEF

18:30

O tanara din Iasi a pledat ca avocat in 30 de procese pana ca justitia sa-si dea seama ca nici nu face parte din Barou

Adevărul Adevărul,
O tanara din Iasi a pledat ca avocat in 30 de procese pana ca justitia sa-si dea seama ca nici nu face parte din Barou

Judecatorii ieseni au condamnat o femeie de 29 de ani, din Podu Iloaei, la 1 an si 2 luni de inchisoare cu suspendare pentru exercitarea fara drept a unei profesii. continuă pe Adevărul

Descoperire socanta facuta de o tanara din Sighisoara. Si-a gasit mama fara suflare

O tanara din Sighisoara s-a dus sa-si viziteze mama, iar in momentul in care a intrat in apartament aceasta nu era de gasit. Un geam era deschis in casa si cand s-a uitat in jos a vazut ca mama .

Jaf ca n filme la o primarie din Iasi: Hotii au reusit sa plece cu un seif de 200 de kilograme n care se aflau toti banii de salarii

Angajatii unei primarii din Iasi au ramas fara salarii dupa ce trei hoti au reusit sa fure toti banii - peste 170. 000 de lei. Pentru ca nu au putut sa deschida seiful, care cantarea peste 200 de kilograme, hotii l-au tarat afara si au reusit sa se ascunda de unul dintre angajati, care venise chiar atunci sa faca focul. Hotii au mai furat 10. 000 de lei dintr-un alt seif, pe care au reusit sa il sparga, scrie Ziarul de Iasi.

Kinga Sebestyen ajuta persoanele supraponderale din 40 de orase sa slabeasca pana la 150 kilograme

Kinga Sebestyen, instructor si dezvoltator al programelor Kangoo Jumps in Romania, si peste hotare, ajuta persoanele supraponderale, cu greutatea intre 90 si 200 de kilograme, sa slabeasca intr-un mod sanatos, chiar si 150 de kilograme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )