Libnet.ro
UNICEF

22:45

O tanara din Iasi s-a dus la un salon sa isi faca un tatuaj. Cand a fost gata, s-a uitat in oglinda, dar a incremenit

B1 B1,
O tanara din Iasi s-a dus la un salon sa isi faca un tatuaj. Cand a fost gata, s-a uitat in oglinda, dar a incremenit

O tanara ieseanca, in varsta de 30 de ani a vrut cu orice pret sa se tatueze, chiar daca i-a fost interzis acest lucru de catre medicul dermatolog. Socul pe care l-a avut atunci cand artistul i-a terminat. continuă pe B1

Cum s-a imbogatit aceasta tanara din dorintele barbatilor. Ideea ei i-a adus miliarde de dolari, in cateva saptamani

O tanara s-a imbogatit dupa ce a facut o aplicatie de intalniri. Bumble este o aplicatie de intalniri care permite femeilor sa faca prima miscare. Bumble se pregateste pentru o oferta publica initiala ce ar putea veni la inceputul anului 2021, spun surse apropiate companiei. Cum s-a imbogatit o tanara din dorintele semenilor. Ideea ei .

Video. Urmarire ca in filmele de actiune pe strazile din Iasi. Politistii au tras peste 30 de focuri de arma pentru a opri un sofer teribilist. Finalul este neasteptat

Momente de maxima intensitate au trait duminica dimineata politistii din Iasi, dupa ce un sofer cu probleme de comportament a pus pe fuga mai multe patrule de politie. Individul a fost observat dupa ce a stationat cu masina, avand avariile in functiune. La un control de rutina, politistii au simtit ca ceva ciudat se petrece.

Doua minore din Iasi, abuzate si santajate de un barbat. Individul e casatorit si are copii (VIDEO)

Caz ingrozitor in Iasi. Doua minore au fost abuzate sexual timp de trei ani de catre un barbat de 39 de ani. Individul filma perversiunile sexuale la care le supunea pe fete, iar ulterior le santaja pe victime.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )