Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tanara din Romania care dorea sa-si vanda virginitatea a gasit cumparator. Cat a platit barbatul pentru prima noapte

Antena3 Antena3,
Tanara din Romania care dorea sa-si vanda virginitatea a gasit cumparator. Cat a platit barbatul pentru prima noapte

Alexandra Kefren, tanara care a dezvaluit ca vrea sa isi vanda virginitatea pentru a-si ajuta familia, a reusit sa gaseasca pe cineva care sa ii plateasca nu mai putin de 2. continuă pe Antena3

Primaria Cluj-Napoca va deveni din aprilie prima din Romania care va elibera documente de urbanism in format electronic

Din aprilie, Primaria Cluj-Napoca va deveni prima din Romania care va elibera documente de urbanism in format electronic, a declarat primarul Emil Boc, citat de ZF.”De la inceputul lunii.

Clujul este primul oras din Romania care va elibera documente de urbanism in format electronic

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anuntat ca administratia locala din capitala Transilvaniei va elibera documente de urbanism in format electronic. Primele astfel de documente vor fi eliberate la inceputul lunii aprilie, a adaugat primarul Emil Boc, care a participat la conferinta Cluj Innovation Days, organizata la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

Premiera anti-birocratica la Cluj: de la inceputul lunii aprilie, Primaria va elibera documente de urbanism in formatelectronic

De la inceputul lunii aprilie, Primaria Cluj-Napoca devine prima dinRomania care va elibera documente de urbanism in format electronic,scutind cetateanul de deplasarea la ghisee si de contactul cu diversifunctionari, a declarat joi primarul Emil Boc, la o conferinta despreeconomia digitala, organizata in cadrul Cluj Innovation Days.

Avocatul Poporului va intocmi un raport special cu privire la situatia copiilor din Romania pe care il va inmana sefilor celor doua Camere parlamentare si Guvernului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, deschizand o serie de anchete si analize privind situatia copiilor din Romania, urmand sa intocmeasca un raport special, care va fi inaintat sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, precum si Guvernului.

Avocatul Poporului va efectua anchete cu privire la problemele copiilor din Romania

Avocatul Poporului a anuntat joi ca va efectua o serie de anchete cu privire la problemele copiilor din Romania, care vizeaza printre altele efectele migratiei parintilor, violenta in familie,.

Semnal de alarma: Statele Unite ale Americii nu mai finanteaza avertizorii anticoruptie din Romania. Aceasta a fost una dintre primele decizii ale presedintelui Donald Trump

Statele Unite ale Americii a taiat fondurile destinate avertizorilor de integritate din Europa Centrala si de Sud- Est, inclusiv din Romania, care devoalau actele de coruptie savarsite de angajatii companiilor americane sau ale celor listate pe bursele americane, ceea ce inseamna majoritatea marilor companii de la nivel global.

Semnal de alarma: SUA nu mai finanteaza avertizorii anticoruptie din Romania. Un dosar celebru instrumentat si in baza informatiilor primite de la avertizori este Microsoft

Statele Unite ale Americii a taiat fondurile destinate avertizorilor de integritate din Europa Centrala si de Sud- Est, inclusiv din Romania, care devoalau actele de coruptie savarsite de angajatii companiilor americane sau ale celor listate pe bursele americane, ceea ce inseamna majoritatea marilor companii de la nivel global.

MOARTE iN DIRECT: O tanara din Rusia si-a trait ultimele clipe intr-un accident transmis LIVE pe Facebook (VIDEO SOCANT)

O tanara din Rusia si-a pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie, iar intamplarea a fost transmisa live pe Facebook. Fata de 23 de ani se afla la volanul masinii sale, iar i.

MOARTE IN DIRECT: O tanara din Rusia si-a trait ultimele clipe intr-un accident transmis LIVE pe Facebook (VIDEO SOCANT)

O tanara din Rusia si-a pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie, iar intamplarea a fost transmisa live pe Facebook.  Fata de 23 de ani se afla la volanul masinii sale, iar &i.

O firma specializata in prelucrarea lemnului isi va urmari camioanele din Romania prin GPS, ca sa evite furturile din padure

Compania Holzindustrie Schweighofer, cu sediul central in Austria, a pus in functiune o aplicatie informatica menita sa controleze deplasarea camioanelor care ii aduc materia prima la cele trei fabrici din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )