Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tanarul nascut intr-un sat din munti care a ajuns sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de iarna: Este o mare onoare!

Adevărul Adevărul,
Tanarul nascut intr-un sat din munti care a ajuns sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de iarna: Este o mare onoare!

Florin Alin Cioanca are 22 de ani, iar anul acesta reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud. Tanarul a pus schiurile in picioare prima data pe cand avea 10 ani, fiind descoperit intr-o scoala primara dintr-un catun situat la intretaierea Muntilor Calimani cu Muntii Rodnei. continuă pe Adevărul

Decizie in cazul tanarului din Constanta care si-a batut si inchis bunicul in portbagajul masinii

Noi informatii socante despre tanarul de 28 de ani din Constanta, care si-a batut, incatusat si bagat bunicul in portbagaj. Acesta este gardian la Penitenciarul Poarta Alba. Agresorul, care a dat dovada de.

Marile orase din lume care risca sa ramana fara apa potabila

Desiacopera aproximativ 70% din suprafata Pamantului, apa, in special apa potabila, nu este la fel de abundenta cum credeam. Doar 3% din apa de pe glob este proaspata si poate fi.

Care este primul oras din lume care va spune adio bancnotelor si monedelor

Primul oras care vrea sa renunte la bancnote si monede este Stockholm, capitala Suediei, care a fost si prima tara europeana ce a folosit bancnotele de hartie. in prezent, doar 15% dintre suedezi mai.

Marturia unui pasager din avionul care a avut probleme la decolare aseara pe Otopeni

Un avion Boeing 737-800 apartinand companiei low-cost Ryanair, care trebuie sa efectueze o cursa la Dublin, de pe Aeroportul Otopeni, a cerut sa revina de urgenta la sol, dupa ce, in timpul procedurii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )