Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tanarul pistolar din Constanta, arestat preventiv pentru 30 de zile

B1 B1,
Tanarul pistolar din Constanta, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatorii constanteni au dispus arestarea preventiva a unui tanar de 19 ani, pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, talharie si tulburarea ordinii si linistii. continuă pe B1

Dolj: Barbat arestat preventiv pentru trafic international de droguri de mare risc

Un barbat din judetul Dolj a fost arestat preventiv dupa ce politistii au gasit droguri de mare risc in capitonajul autoturismului pe care il conducea. Oamenii legii au efectuat ulterior perchezitii la mai.

Caz socant! Barbat din Constanta si-a violat fiica de 15 ani in mod repetat

Un barbat de 40 de ani din comuna Pecineaga, Constanta, este banuit ca si-a violat fiica de 15 ani in mod repetat. Initial a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

O tanara din Constanta a fost arestata dupa ce a batut mai multi oameni ai legii

O tanara de 22 de ani din Constanta a fost arestata preventiv pentru 30 de zile dupa ce a batut patru politisti, trei agenti de securitate si alte doua persoane, scrie G4Media.

O tanara din Constanta a batut noua persoane, dintre care patru politisti si trei bodyguarzi

Tanara a fost retinuta in cele din urma, iar judecatorul de drepturi si libertati a decis ca ea sa fie arestata preventiv pentru 30 de zile.

Un barbat din Constanta a fost arestat, dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani

Un barbat din Constanta a fost retinut dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani in nenumarate randuri. Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, barbatul ar fi fost descoperit in.

O femeie din Constanta a fost arestata dupa ce a batut 9 oameni. 4 erau politisti

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa judecatoria Constanta, o tanara in varsta de 22 de ani a fost arestata pentru ca a batut patru politisti, trei agenti de securitate si inca doua persoane. Femeia a fost arestata dupa ce a batut 9 oameni Procurorii spun ca conflictul a inceput intr-un local din Constanta.

CORONAVIRUS |O profesoara din Constanta a fost depistata pozitv cu noul COVID-19, dupa ce a participat la ore

O profesoara de la o scoala gimnaziala din Constanta a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus dupa ce si-a tinut ora de sport. Femeia si-a facut testul in urma cu cateva zile deoarece nu se simtea.

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut patru politisti si trei agenti de paza ramane dupa gratii. Decizia este definitiva

Tanara de 22 de ani din Constanta care a batut noua persoane, intre care 4 politisti si 3 agenti de paza, ramane dupa gratii. Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a anuntat, miercuri seara,.

O tanara din Constanta a batut patru politisti si trei agenti de paza, intr-un local din oras

Pumni, picioare, muscaturi si pahare sparte in cap. De asta au avut parte politistii chemati sa intervina intr-un local din Constanta. O tanara de 22 de ani a reactionat violent si a reusit, in timp record, sa cominta sapte infractiuni.

Femeia care si-a filmat fata in timp ce o batea si umilea, arestata pentru 30 de zile

Femeia care si-a filmat fata in varsta de 3 ani in timp ce o bate si o tortureaza a fost arestata pentru 30 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )