Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanczos Barna: Dezbaterea privind o eventuala taxa de poluare ar putea fi lansata din luna aprilie

Hotnews Hotnews,
 Tanczos Barna: Dezbaterea privind o eventuala taxa de poluare ar putea fi lansata din luna aprilie

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, a estimat miercuri ca o dezbatere publica privind oportunitatea introducerii unei taxe de poluare ar putea sa inceapa in luna aprilie, dupa aprobarea bugetului si dupa finalizarea discutiilor privind Programul National de Relansare si Rezilienta. in niciun caz nu poate decide ministrul Mediului daca aplicam sau nu o taxa. Dupa aprobarea bugetului si dupa PNRR, probabil incepand cu luna aprilie va fi initiata dezbaterea, n. r. Aprobam PNRR si programele nationale cu care venim in sprijinul autoritatilor locale si autoritatilor centrale, in sprijinul diverselor ministere, pe programe verzi, dupa care incepem si aceasta discutie privind o eventuala taxa de poluare, a aratat el intr-o declaratie acordata presei. continuă pe Hotnews

Tanczos Barna: Vom lansa o dezbatere privind introducerea unei taxe de poluare, asa cum au majoritatea statelor UE. Daca nu va fi nicio taxa, trebuie sa vedem ce alte masuri putem lua (VIDEO)

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a declarat ca, probabil, din luna aprilie va incepe o dezbatere nationala despre o eventuala introducere a unei taxe de poluare pentru poluatori. El a tinut sa precizeze ca.

Tanczos Barna: Nu vom renunta la niciun program care a fost derulat de Ministerul Mediului. Facem tot posibilul sa majoram bugetele sau macar sa asiguram nivelul din 2020 (VIDEO)

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a precizat ca nu se va renunta la niciun program derulat de minister. Demnitarul sustine ca se face tot posibilul pentru ca bugetele lor sa fie majorate sau cel putin sa fie.

Tanczos Barna: Majoritatea comunelor nu au sisteme de colectare pentru deseuri (VIDEO)

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a vorbit, in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, despre acuzatiile conform carora tone de deseuri ajung din Romania in Ungaria. Acesta a declarat ca.

Ministrul Mediului sustine ca nu exista o relatie directa intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor in asezarile umane Tanczos Barna: Vorbim de o mafie a padurilor, insa nu vedem niciun caz pe masa tribunalelor

Tanczos Barna, ministrul Mediului, sustine ca nu exista o relatie directa cauza-efect intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor uneori chiar si in curtile scolilor din orase, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )