Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tandarei: O familie cu doi copii, ATACATA si BLOCATA de mai multi TALHARI in trafic. Reactie ZERO a politiei lui Carmen Dan! (FOTO)

B1 B1,
Tandarei: O familie cu doi copii, ATACATA si BLOCATA de mai multi TALHARI in trafic. Reactie ZERO a politiei lui Carmen Dan! (FOTO)

Clipe de groaza pentru o familie cu doi copii care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf ce aminteste de cazurile de la Sinesti. Vacanta la mare al unei familii din. continuă pe B1

Tandarei: O familie cu doi copii, ATACATA si BLOCATA de mai multi TALHARI in trafic. Reactie ZERO a politiei lui Carmen Dan! (FOTO, VIDEO)

Clipe de groaza pentru o familie cu doi copii care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf ce aminteste de cazurile de la Sinesti. Vacanta la mare al unei familii din.

Haituiti de talhari pe sosea. Familie cu doi copii terorizata la Tandarei intr-o tentativa de jaf de tip Sinesti

Episodul jafurilor de la Sinesti se repeta la Tandarei: o familie cu doi copii, din Galati, care se intorcea de la mare, a trait clipe de groaza, dupa ce mai multe masini au incercat sa o blocheze in trafic. Oamenii au apelat 112, dar nimeni nu le-a venit in ajutor.

Interventie de urgentape traseul Jepii Mari! O familie cu doi copii s-a ratacit

O familie cu doi copii a fost recuperata, duminica, de pe traseul Jepii Mari, oamenii sunand la 112 dupa ce s-au ratacit. Jandarmii montani prahoveni i-au recuperat pe turisti si i-au dus in siguranta in.

O familie a fost amenintata si blocata in trafic de mai multi talhari

Marturii incredile ale unei femei care a fost atacata langa Tandarei de mai multi barbati, intr-o tentativa de jaf de tip Sinesti. Femeia spune ca masina in care se afla cu sotul si cei doi copii ar .

Accident grav in Bistrita Nasaud. Doi copii, transportati de urgenta la spital

Accident cumplit in Bistrita Nasaud. Doi copii au fost transportati de urgenta la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp. in stare si mai grava este mama lor. Si tatal a.

Doi copii au fost raniti in accidentul rutier produs de o tanara de 18 ani. Ce facea femeia aflata la volan

O tanara de 18 ani s-a rasturnat cu masina pe Drumul National 7, iar doi copii cu varste de un an si opt luni si de cinci ani au fost raniti.

Valcov, condamnat cu executare in prima instanta, despre bugetul Presedintiei: Nu trebuie sa primesti mai multi bani doar ca sa te plimbi cu bucatarul dupa tine

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a declarat ca, la rectificarea bugetara, presedintele Klaus Iohannis nu ar fi trebuit sa primeasca mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )