Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tara care anunta pentru a doua oara ca a invins coronavirusul

Adevărul Adevărul,
Tara care anunta pentru a doua oara ca a invins coronavirusul

Noua Zeelanda a anuntat miercuri ca a strivit inca o data noul coronavirus si acum nu mai are cazuri active de transmitere comunitara. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Noua Zeelanda a invins lupta impotriva noului COVID-19 pentru a doua oara

Noua Zeelanda a invins pentru a doua oara lupta impotriva noului coronavirus. Premierul Jacinda Ardern a anuntat luni ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val.

FOTO Mario Camora a imbracat pentru prima oara tricoul echipei nationale

Fundasul Mario Camora a imbracat pentru prima oara tricoul echipei nationale, cu ocazia sedinte foto pentru prezentarea lotului.

Codul secret care anunta ca Regina Elisabeta a murit. Ce se va intampla dupa deces

Modul prin care oamenii de la Casa Regala a Marii Britanii vor anuntat decesul acesteia este unul foarte special. Ce se va intampla dupa ce Regina va parasi aceasta lume? Care este codul secret? Codul secret prin care se anunta decesul Reginei Elisabeta Regina Elisabeta a II-a a ajuns la varsta onorabila de 94 de .

Tara care isi va obliga cetatenii sa poarte masca permanent in exterior. Maine se ia decizia radicala

Noi restrictii privind oprirea raspandirii coronavirusului! O tara greu lovita de COVID-19 isi va obliga cetatenii sa poarte masca permanent in exterior. Se pare ca numarul cazurilor noi de infectare creste de la o zi la alta. Cetatenii acestei tari, obligati sa poarte masca in exterior Desi lucrurile pareau sa se linisteasca, iata ca apar .

Horoscop 6 octombrie 2020. Vesti proaste pentru doua zodii: ce se intampla cu banii lor azi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Din pacate, doua dintre zodii au parte de vesti proaste pe data de 6 octombrie. Ce se intampla cu banii lor si de ce ar trebui sa aiba grija mai multa pe partea financiara? Horoscop 6 octombrie 2020. Doua dintre zodii trebuie sa aiba .

Salaj: Un liceu, in scenariul rosu pentru doua saptamani. Aproape 1.000 de elevi vor face cursurile online

Un liceu din judetul Salaj anunta isisuspenda cursurile dupa numarul mare de cazuri de Covid-19. Aproximativ1. 000 de elevi vor face cursurile online,in urmatoarele 2 saptamani,.

Tara care ne-a dat e-Residency si Skype are mai multe produse pe care deja le folosim

Estonia - o mica tara europeana cunoscuta mai ales pentru Skype si e-Residency - continua sa se faca remarcata in lume. O tara mica, cu doar 1,3 milioane de locuitori, este liderul mondial in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )