Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tara care va boicota Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

Antena3 Antena3,
Tara care va boicota Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

Islanda va boicota diplomatic Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, ca reactie la otravirea fostului spion rus Serghei Skripal. Decizia vine in aceeasi zi dupa ce SUA si multe tari din Uniunea Europeana au an. continuă pe Antena3

FOTO Liceenii din Gorj care vor reprezenta tara la Campionatul mondial de robotica din Statele Unite ale Americii

Echipa de robotica de la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu CNET) din Targu Jiu a reusit perfomanta sa se califice la Campionatul Mondial FIRST USA, care va avea loc peste o luna in Detroit, Statele Unite ale Americii .

Handbal (f): Nationala de tineret Romniei s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018

Nationala de handbal feminin tineret a Romaniei s-a calificat sambata, la Cluj-Napoca, la turneul final al Campionatului Mondial din 2018, dupa ce a invins in cea de-a doua partida a grupei a 2-a preliminare reprezentativa Georgiei, cu scorul de 32-13 17-7).

Ionut Lupescu, IRONIA ANULUI la adresa lui Burleanu: intr-o tara in care toata lumea stie fotbal si politica, seful FRF...

Atac devastator al lui Ionut Lupescu, la adresa actualului sef al FRF, Razvan Burleanu. Kaiserul poveste cum, pe vremea cand era director la UEFA, Burleanu venea mieros la el acasa ca sa-i ceara sfaturi si il.

Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat un centru comercial din Rusia: 64 de morti, dintre care 9 copii, zeci de disparuti

Saizeci si patru de persoane, dintre care 9 copii, au murit si alte zeci de persoane, printre care numerosi copii, sunt in continuare date disparute luni dupa incendiul care a devastat un centru comercial din Kemerovo, un oras industrial din Siberia occidentala, scrie AFP.

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt cel putin 37 de morti - VIDEO

Update:Autoritatile au confirmat ca cel putin 37 de persoane au murit in incendiul care a izbucnit duminica la un maill din orasul siberian Kemerevo. Printre victime se numara si 11 copii. Alte 69 de.

VIDEO SOCANT! INCENDIU intr-un mall din Rusia: 4 morti, zeci de raniti. Unii cumparatori au sarit pe geamuri ca sa se salveze (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica intr-un mall din orasulKemerovo, aflat in sud-vestul regiunii ruse Siberia. O femeie si trei copii au murit. 26 de persoane au fost ranite, intre care si.

Incendiu puternic la un mall din Rusia. Sunt mai multi morti si raniti - VIDEO

Cel putin patru persoane, printre care trei copii, au murit, duminica, in Rusia dupa ce un centru comercial din orasul siberian Kemerovo a fost cuprins de flacari. Salvatorii au reusit sa salveze 120 de persoa.

Gucciffer 2.0, hackerul ce pretindea ca e roman si care a spart mailurile Democratilor din SUA, ar fi ofiter GRU

Guccifer 2. 0, hackerul singuratic care sustinea ca a furnizat WikiLeaks e-mailuri furate de la Comitetul National Democrat din SUA, a fost de fapt un ofiter al Directiei de Informatii Militare GRU) din Rusia, sc.

Falie uriasa aparuta n Africa. Tara care risca sa se desprinda de continent

Catastrofa naturala de proportii uriase in sud-vestul Kenyei. O falie adanca de zeci de metri si intinsa pe mai multi kilometri a aparut in regiunea Suswa din sud-estul tarii, pe linia Marelui Rift African.

Alarmant! Tara care risca sa se desprinda de continent - VIDEO

Catastrofa naturala de proportii uriase in sud-vestul Kenyei. O falie adanca de zeci de metri si intinsa pe mai multi kilometri a aparut in regiunea Suswa din sud-estul tarii, pe linia Marelui Rift.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )