Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania

Adevărul Adevărul,
Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania

CEOWorld a lansat recent un raport realizat pe baza datelor privind costurile de trai, precum cazare, imbracaminte, tarife taxi, utilitati, internet, pretul alimentelor, transportul si consumul aferent, dar si pe chirii si puterea de cumparare. continuă pe Adevărul

Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti

Un raport realizat pe baza datelor privind costurile de trai arata ca tarile europene sunt preponderent pe lista celor mai scumpe.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

UIMITOR: De ce sa freci parbrizul cu CEAPA, in timpul iernii. Cel mai ieftin truc. Habar nu aveai!

Daca vei freca parbrizul cu ceapa, vei obtine rezultate nebanuite, pe perioada iernii. Iata cum te ajuta acest truc ce te poate scuti de batai de cap si te ajuta sa faci economie.

Oscar 2020: Care este filmul preferat al lui Cristian Tudor Popescu. Cum vede celelalte productii

In aceasta noapte romanii pot afla care este cel mai bun film, cel mai bun actor, regizor, la Gala Premiilor OSCAR, la cea de-a 92-a editie, la Los Angeles. Asa cum ne-a obisnuit, ca in fiecare an, Cristian Tudor Popescu are preferati, la toate categoriile prezente dar si predictii, personale asupra marilor castigatori, din aceasta .

Acesta este cel mai mare obiect pirotehnic din lume. A intrat in Cartea Recordurilor - VIDEO

Un obiect pirotehnic urias a fost detonat in statul american Colorado, stabilind un nou record Guiness, informeaza BBC.

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

3.000.000 DE EURO PE LUNA Neymar, cel mai bine platit fotbalist francez

Primele cinci campionate ale Europei din punct de vedere ale contractelor sunt Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta. in Hexagon exista o prapastie intre salariile platite de PSg si de cele oferite de restul echipelor. Brazilianul Neymar, component al echipei Paris Saint-Germain, este cel mai bine platit jucator din Ligue 1, el avand un salariu lunar brut de 3,06 milioane de euro.

Cat de mica este diferenta de la succes la esec - Unai Emery si cum ar fi putut deveni cel mai bun antrenor din lume

Ramas fara echipa dupa despartirea de Arsenal, Unai Emery a vorbit intr-un interviu pentru France Football despre cele mai recente experiente din cariera de antrenor. Spaniolul este convins ca la PSG a ratat sansa de a deveni cel mai bun tehnician din lume, insa Liga Campionilor a fost un vis interzis pe banca parizienilor. Emery a rememorat esecul usturator cu Barcelona din 2017 si este de parere ca echipa sa nu ar fi fost eliminata daca ar fi existat arbitrajul video.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )