Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara care impune carantina obligatorie doua saptamani pentru romani. Se schimba tot!

Antena3 Antena3,
Tara care impune carantina obligatorie doua saptamani pentru romani. Se schimba tot!

Guvernul de la Viena a anuntat ca Austria emite avertismente de calatorie in Bulgaria, Romania si Republica Moldova din cauza inrautatirii situatiei pandemiei COVID-19. continuă pe Antena3

Ni se inchid tot mai multe porti in Europa. Austria impune carantina obligatorie pentru romani, in urma cresterii cazurilor de Covid-19

Austria emite avertizari de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, a anuntat miercuri guvernul de la Viena, care a invocat o inrautatire a situatiei legate de COVID-19 in aceste tari, transmite Reuters.

Business report: Prima Casa reporneste in doua saptamani. Romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate, amenintati chiar de marile companii. Kovesi, interviu la Euronews. Decizia privind redeschiderea restaurantelor, asteptata miercuri

Programul Prima Casa reporneste in doua saptamani. Cum va fi numit si ce schimbari aduce * Cum sunt amenintati romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate chiar de marile companii. Marturiile oamenilor. * imprumuturile Romaniei, de la criza la criza. Deja vu? * Kovesi, interviu la Euronews: Sunt sigura ca vor urma atacuri * Proprietarul City Grill: Speram ca miercuri sa se ia o decizie privind redeschiderea restaurantelor. in cel mai bun caz, deschidem vineri, pe 10 iulie * Ministrul Energiei: Ma astept ca si al doilea mare furnizor din piata gazelor sa anunte scaderi de pret * Numarul companiilor chineze listate in lume a crescut.

Programul Prima Casa reporneste in doua saptamani. Cum va fi numit si ce schimbari aduce

Guvernul pregateste schimbari la programul Prima Casa, care va fi deblocat in circa doua saptamani si va deveni programul O Noua Casa, a anuntat Cristian Paun, presedintele FNGCIMM.

BOGDAN AURESCU: Sunt opt state din UE care au introdus masuri de restrictionare pentru romani

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca sunt opt state din Uniunea Europeaa care au introdus masuri de restrictionare pentru cetatenii romanii, dand ca exemplu Lituania, care recomanda autoizolarea pentru 14 zile sau Slovacia care cere un test negativ pentru a permite intrarea in tara, apoi o perioada de cinci zile de autoizolare, iar apoi facut inca un test care este negativ permite calatoria prin tara. Aurescu a mai spus ca nu au fost multi cetateni romani cu probleme in strainatate care au cerut asistenta consulara si au fost cazuri cand misiunile diplomatice s-au autosesizat.

Digi24: Tara care ar putea deveni un dezastru umanitar in criza COVID urca pe locul 3 in ceea ce priveste numarul de cazuri

India a depasit Rusia in ce priveste numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus si a devenit a treia cea mai afectata tara la nivel global, dupa Brazilia si Statele Unite.

Coronavirus in lume: Australia isi inchide granitele dintre doua state pentru prima oara in 100 de ani

Autoritatile australiene inchid granitele intre doua dintre cele mai populate state incepand de marti, pentru o perioada nedefinita, in incercarea de a combate raspandirea noului coronavirus care a lovit orasul Melbourne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )