Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tara care se incalzeste de doua ori mai rapid decat restul lumii

Antena3 Antena3,
Tara care se incalzeste de doua ori mai rapid decat restul lumii

Schimbarile climatice au provocat o incalzire de aproape doua ori mai rapida in Canada in comparatie cu restul lumii, cel mai mare impact fiind inregistrat in nordul tarii, relateaza marti AFP care. continuă pe Antena3

Sophie Turner, platita de trei ori mai putin decat Kit Harington pentru serialul Game of Thrones: ce salarii au cei doi actori

Actrita Sophie Turner 23 de ani), personajul Sansei Stark din Game of Thrones, a dezvaluit ca salariul pe care il primeste ea pentru aparitia in serial este de trei ori mai mic decat cel al actorului Kit Harington 32 de ani), rolul lui Jon Snow.

EUROSTAT, 2017: Aproximativ 27% dintre locuitorii UE consumau fructe cel putin de doua ori pe zi

Aproximativ unul din patru locuitori 27%) ai UE consuma in 2017 fructe cel putin de doua ori pe zi, in timp ce 37% consumau o data pe zi si restul de 36% mancau fructe mai rar sau deloc in timpul unei saptamani obisnuite, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Finantele vor sa imprumute de la banci 3,62 miliarde lei in aprilie, cu aproape 50% mai mult decat martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute de la banci in aprilie 3,62 miliarde de lei, inclusiv sumele suplimentare, cu 46,5% mai mult decat in martie si cu 27,3% peste cea atrasa, reiese dintr-un anunt al ministerului, potrivit Mediafax.

Tudor Chirila, la protestul din Piata Universitatii: Suntem condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceasuescu

Muzicianul Tudor Chirila s-a alaturat si el protestului de duminica din Piata Universitatii din Capitala, unde a declarat ca refuza sa creada ca oamenii pot fi fericiti cand vad ca sunt condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu. Acesta a subliniat ca va continua sa protesteze chiar daca vor fi trei oameni.

Tudor Chirila, la protestul din Piata Universitatii: Suntem condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu

Muzicianul Tudor Chirila s-a alaturat si el protestului de duminica din Piata Universitatii din Capitala, unde a declarat ca refuza sa creada ca oamenii pot fi fericiti cand vad ca sunt condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu. Acesta a subliniat ca va continua sa protesteze chiar daca vor fi trei oameni.

Emisiunile de titluri de stat pentru populate din martie au mers mai slab decat cele din februarie. Noi emisiuni incepand de marti

Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca, incepand de marti - 2 aprilie, persoanele fizice pot achizitiona noi titluri de stat in cadrul Programului Tezaur. De asemenea, arata intr-un comunicat de presa ca in acest an ca peste 20. 000 de romani au investit in titluri de stat peste 1,2 miliarde de lei. Au fost doua serii de emisiuni, de la inceputul anului. Daca ne uitam la emisiunile anterioare, observam ca in cea de-a doua interesul a fost mai mic. Vorbim de putin peste 9. 000 de investitori si o suma de circa 500 milioane lei, comparativ cu aproximativ 11. 000 romani si aproape 700 milioane lei, in februarie. Aceste cifre sunt mai mici in conditiile in care a fost introdusa si scadenta la 1 an, deci un produs in plus.

Cel mai rapid Samsung Galaxy S10, la vanzare: cand vei cumpara versiunea 5G

In cadrul aceluiasi eveniment, Samsung a anuntat mai multe versiuni de Galaxy S10, dar doar trei dintre ele au ajuns deja la clienti. Versiunea 5G de Samsung Galaxy S10 se pregateste abia acum.

IN TRIMESTRUL INTAI DIN 2019 Pretul petrolului a marcat cel mai rapid avans din ultima decada

Pretul petrolului crestea vineri, sus-tinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Iranului si Venezuelei, cotatia titeiului indreptandu-se astfel catre cea mai semnificativa crestere trimes-triala din anul 2009 incoace, potrivit Reuters.

DIETA. Bautura geniala care iti accelereaza metabolismul. Slabesti rapid fara mare efort

Aceasta bautura iti accelereaza metabolismul si iti curata corpul de toxinele daunatoare care nu te lasa sa slabesti. Pune toate ingredientele intr-un blender sau storcator. Consuma.

Furnizorii de energie: De cand a aparut OUG 114, ne aflam intr-un context daunator tuturor afacerilor din energie/ Preturile de pe piata libera ar putea ajunge mai bune decat pe piata reglementata

Dupa aparitia controversatei OUG 114, vor exista furnizori care vor renunta la clientii casnici si care, probabil, vor disparea din aceasta piata, considera Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER). Pe de alta parte, unii furnizori de energie vor fi si mai interesati sa ofere pachete si servicii suplimentare clientilor casnici de pe piata libera. Astfel, este posibil ca piata sa evolueze, sa se ofere preturi mai bune pe piata libera decat pe piata reglementata, considera AFEER.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )