Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tara care va majora cu 22% salariul minim lunar de la 1 ianuarie 2019

Antena3 Antena3,
Tara care va majora cu 22% salariul minim lunar de la 1 ianuarie 2019

Spania, a patra economie a zonei euro, va majora cu 22% salariul minim lunar, la 900 de euro 1. 019 dolari), a anuntat miercuri premierul Pedro Sanchez, transmite Reuters. Majorarea, care va intra in vigoare de la. continuă pe Antena3

Vestea ANULUI! CRESTE salariul minim la 900 de euro

Spania va mari salariul minim lunar cu 22 de procente, astfel ca acesta va ajunge la 900 de euro, relateaza Europa Fm. Majorarea a intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019, iar marirea salariului minim pe.

Salariul minim 2019, publicat n Monitorul oficial. Ct va fi netul primit de angajat

Hotarirea de guvern privind salariul minim care va fi impus inclusiv in firmele private, de la 1 ianuarie 2019, a fost publicata luni in Monitorul Oficial.

Toti angajatorii sunt obligati sa creasca salariul minim din ianuarie. Ce amenzi risca dacanu aplica masura

Cresterea salariului minim de la 1 ianuarie, la 2. 080 lei pentru angajatii cu studii medii si 2. 350 lei pentru cei cu studii superioare cu o vechime mai mare de un an in domeniul in care s-au specializat, trebuie operata inclusiv de angajatorii din mediul privat. in caz contrar, vor fi amendati pentru fiecare contract de munca nemodificat.

Salariul minim creste la 1 ianuarie. Ce sectoare ale economiei vor avea mari probleme

Avocatul Gheorghe Piperea a analizat impactul cresterii salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, aratand care sunt bilele albe si care sunt neajunsurile acestei masuri.

Spania: Guvernul anunta majorarea cu 22% a salariului minim, la 1.050 euro brut

Seful guvernului spaniol Pedro Sanchez a anuntat miercuri ca va majora, prin decret, salariul minim cu 22%, in cadrul consiliului de ministri din 21 decembrie care va avea loc la Barcelona, scrie AFP.

Platile pentru zilieri cresc odata cu salariul minim

Dupa majorarea recent adoptata de Guvern a salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2019, lucratorii cu ziua vor beneficia de un tarif orar mai mare. Actul normativ care stabileste noul nivel al salariului minim brut a fost oficializat ieri.

Patronatele bancare si sindicatele au ncheiat primul contract colectiv de munca n cadrul sectorului. Salariul minim negociat: 2500 de lei

Bancherii reuniti in cadrul Consiliului Patronatelor Bancare CPBR) au negociat cu sindicalistii primul contract colectiv de munca, dupa aproape 12 luni de discutii si negocieri. Tinta finala a acestui contract colectiv este imbunatatirea serviciilor bancare oferite in agentii si sucursale. La eveniment a participat si Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, din care face confederatia Concordia, la care e afiliat CPBR. Bancile se afla de o buna bucata de timp sub o dubla presiune. Pe de o parte presiunea exterioara, datorata unei comunicari ne-inspirate cu clientii, a luptei pentru cote de piata care a condus la abuzuri si practici incorecte, De cealalta parte e presiunea interna, venita din partea unor angajati platiti prost si deseori, insuficient instruiti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )