Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tara in care parlamentul a fost de acord sa organizeze un referendum pentru eutanasie

B1 B1,
Tara in care parlamentul a fost de acord sa organizeze un referendum pentru eutanasie

Parlamentul Noii Zeelande a votat in favoarea legalizarii eutanasiei, demarand astfel procedurile pentru organizarea unui referedum pe aceasta tema, arataBBC. Problematica utilizarii eutanasiei a fost. continuă pe B1

Kelemen: Am votat pentru respect si pentru incredere, pentru o tara care va investi in educatie

Candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, Kelemen Hunor, a votat pentru respect si pentru incredere si pentru o tara care va investi in doua resurse importante: omul si natura.

Presedintele Ucrainei cere organizarea unui referendum pentru achizitia de terenuri agricole de catre straini

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, luni, ca proiectul guvernamental care prevede vanzarea de terenuri agricole catre straini, proiect care se loveste de opozitia majoritatii populatiei, va fi transat prin referendum.

Radu, fiul lui Stefan Banica, marturisiri neastepte. Prin ce a fost nevoit sa treaca pentru a fi pe aceeasi scena impreuna cu tatal sau: Am suferit

Fiul lui Stefan Banica Jr a facut o serie de dezvaluiri neasteptate despre tatal sau. Radu a povestit cum, la un moment dat, a fost la casting pentru concertele artistului, iar dupa cateva ore a fost trimis acasa de acesta. Radu Stefan Banica a recunoscut ca decizia l-a intristat foarte mult, insa in cele din .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )