Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tara care schimba numele capitalei in cinstea presedintelui. Bun venit la Nursultan!

Playtech Playtech,
Tara care schimba numele capitalei in cinstea presedintelui. Bun venit la Nursultan!

Kazahstanul si-a redenumit capitala, inlocuind Astana cu Nursultan in onoarea liderului Nursultan Nazarbayev, care a demisionat in mod neasteptat marti din functia de presedinte al tarii. Schimbarea a fost anuntata dupa ce Kassym-Jomart Tokayev a fost investit in functia de presedinte interimar si a promis ca ii va cere opinia predecesorului sau cu privire la [] . continuă pe Playtech

Descoperirea NASA care schimba tot ce stiai despre asteroizi

NASA a facut o descoperire care schimba tot ce stiai pana acum despre asteroizi. A fost cercetat asteroidul Bennu, considerat periculos pentru Pamant. in lunile in care sonda spatiala a.

Trei strazi din orasul Buzau, a doua garnizoana ca marime din tara, vor primi numele unor generali ai Armatei Romane

Primaria a decis schimbarea denumirilor unor strazi din municipiul Buzau, cea de-a doua garnizoana ca marime din tara, dupa Bucuresti, cu numele unor generali ai Armatei Romane, de origine buzoiana. Acestia s-au remarcat in cele doua Razboaie Mondiale, in actiunile de eliberare a Basarabiei si mai apoi ca oponenti ai regimului bolsevic instaurat dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Vreme SURPRINZATOARE in toata tara: Care sunt judetele unde PRIMAVARA isi face de cap

Primavara se razgandeste din nou si ne rasfata cu ceva caldura. Vremea se incalzeste in aproape toata tara. Temperatura maxima va urca pana la 24 de grade, in Oltenia, ca la inceput de.

Tara care ar putea ramane fara apa in cateva decenii

In aproximativ cinci decenii, Statele Unite ale Americii ar putea sa se confrunte cu deficite de apa signifiante, potrivit unui studiu. Lipsa de apa este o problema reala, care exista deja in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )