Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tara care vrea sa interzica Black Friday. Ce justificare a gasit?

Playtech Playtech,
Tara care vrea sa interzica Black Friday. Ce justificare a gasit?

Black Friday e un fenomen la nivel international, imprumutat de peste ocean, dar care a suparat niste politicieni. O tara din Europa vrea sa interzica aceasta campanie de reduceri si nu. continuă pe Playtech

Cat de raspandite sunt, de fapt, tepele de Black Friday: 95% din produse, afectate

Black Friday a devenit un fenomen si la noi in tara de vreo cativa ani. Si multi comercianti te atrag cu promotii despre care spun ca sunt cele mai bune de pe piata. Oare asa sa.

Digi da telefoane cu zero lei. RCS-RDS face show de Black Friday

Grupul Digi |RCS-RDS a dat de Black Friday, pe 15 noiembrie, toate abonamentele la jumatate de pret. Apoi a venit cu telefoane ieftine si mai ai cateva zile in care sa profiti de.

Surpriza eMAG la o saptamana dupa Black Friday: ofertele sunt live acum

Daca ai stat cu ochii pe eMAG de Black Friday stii ca au fost preturi bune la telefoane. Dar magazinul revine cu reduceri considerabile. Astfel, telefoanele Samsung sunt la mare oferta. Cu o.

Aragaze Beko cu preturi reduse masiv de Black Friday la eMag

Produsele electrocasnice marca Beko sunt in numar mare pe piata romaneasca. Pentru cei interesati de informatii referitoare la producatorul echipamentelor electrocasnice pe care le achizitioneaza, aflati ca Beko este unul dintre brand-urile firmei turcesti Alcelik Group, cea mai mare companie din industria bunurilor de larg consum din Turcia.

De ce n-ar trebui sa te sperie proiectul lui Teodorovici prin care vrea inchisoare pentru datornici

A creat panica stirea potrivit careia proiectul lui Teodorovici, care prevede inchisoare pentru datornici, a trecut tacit de Senat. Realitatea e, insa, alta si n-ar trebui sa-ti faci griji.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )