Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tara cu cea mai mare rata de vaccinare: Peste 3% din populatie a fost deja imunizata impotriva COVID-19

Antena3 Antena3,
Tara cu cea mai mare rata de vaccinare: Peste 3% din populatie a fost deja imunizata impotriva COVID-19

Israelul este pe primul loc in lume la numarul de vaccinari raportat la populatie. 3,2% dintre locuitori au fost deja imunizati, a anuntat, pe o retea de socializare, Ambasadorul Israelului in Romania David Saranga. continuă pe Antena3

Ilfovul ramane judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara: 6,24. in Bucuresti, indicele se situeaza la 4,76, iar in Constanta a scazut la 4

Grupul de Comunicare Strategica a raportat inca3. 812 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, vineri, 25 decembrie. in ceea ce priveste rata de infectare raportata la 1000 de locuitori, in.

Ilfovul continua sa fie judetul cu cea mai mare rata de infectare: 5.65

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, duminica, 27 decembrie, inca 2. 049 cazuri de noi cazuri la nicvel national. Pana astazi, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 615. 809 cazuri de persoane.

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

Ilfov are cea mai mare incidenta din tara, 5,95. Judetele Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Capitala sunt si ele peste pragul de 3 (FOTO)

Ilfov are mai mare incidenta inregistrata la 14 zile, 5,95, potrivit datelor comunicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, si este urmat din acest punct de vedere de Municipiul Bucuresti 4,27) si.

Bitcoin a atins cea mai mare valoare inregistrata vreodata

Bitcoin-ul a depasit plafonul de 25. 000 de dolari, cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata, transmite Reuters.

MIHAELA ANGHEL, PRIMA PERSOANA VACCINATA: A fost cea mai mare emotie

Mihaela Anghel, asistenta la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat ca este emotionata si se simte privilegiata sa fie prima persoana din Romania aleasa pentru a fi vaccinata impotriva noului coronavirus.

GRAFIC Rata de infectare cu coronavirus ramane peste 4 in Bucuresti. Situatia din toate judetele

Incidenta cazurilor de coronavirus a crescut usor in Bucuresti - 4,09, iar cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ramane in judetul Ilfov - 5,37, potrivit datelor furnizate luni de Grupul de Comunicare Strategica.

GRAFIC Rata de infectare continua sa scada in Ilfov si in Bucuresti Topul judetelor dupa noua raportare de COVID-19

Cea mai mare rata de infectare in Romania raportat la mia de locuitori este in continuare in judetul Ilfov, desi aceasta continua sa scada, ajungand duminica la 5,65, fata de 5,95 cu o zi in urma. Si in Bucuresti incidenta cazurilor de COVID-9 este in scadere.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. George Burcea e un mare norocos!

Formele apetisante ale Vivianei Sposub au starnit multe controverse in randul barbatilor. Asadar, ea a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor. Are silicoane iubita lui George Burcea? Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare inca de cand a aparut la Vorbeste lumea, Viviana Sposub a atras privirile multor barbati. Asadar, lumea s-a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )