Libnet.ro
UNICEF

21:46

Tara din Uniunea Europeana in care castigi minim 2000 de euro pe luna

Antena3 Antena3,
Tara din Uniunea Europeana in care castigi minim 2000 de euro pe luna

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 261 de euro pe luna, urmata de Lituania, 400 de euro, si Romania, 408 euro, arata datele publicate vineri de. continuă pe Antena3

Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana

In luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, 261 de euro pe luna, fiind urmata de Lituania, cu 400 de euro, si de Romania, cu un salariu minim de 408 euro, arata datele publicate vineri de Eurostat,.

Primavara vrajbei noastre in alegerile din Uniunea Europeana. Despre Italia, Ungaria si nu numai

Italia va deschide balul electoral de primavara, pe 4 martie. Scrutinul se va desfasura dupa un nou sistem si o noua lege electorala, destul de complicate, care combina sistemul majoritar cu reprezentarea proportionala. Aproape 1000 de parlamentari, deputati 630) si senatori 315) vor fi alesi. Spre comparatie, Olanda, cu o populatie de doar 3,5 ori mai mica si cu un PIB doar jumatate cat al Italiei, are un parlament de doar 150 de locuri, deci de peste sase ori mai mic decat cel italian. Poate spune si asta ceva, desi nu este aspectul esential al acestor alegeri.

Eurostat: Salariul minim pe economie din Romania, al treilea cel mai mic din Uniunea Europeana

Datele publicate vineri de Eurostat arata ca Romania are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE, cu doar 8 euro mai mare decat in Lituania. Cel mai mic salariu din Uniunea Europeana este inregistrat in Bulgaria, cu numai 261 euro.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a facut de ras in toata Uniunea Europeana

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a criticat astazi maniera in care ministrul Justitiei Tudorel Toader a prezentat raportul asupra managementului DNA, se arata intr-un comunicat al PNL, remis Redactiei.

Nu suntem deloc cea mai corupta tara din lume

Majoritatea tarilor din lume inregistreaza progrese nesemnificative sau deloc in ceea ce priveste eliminarea coruptiei, in timp ce analizele arata ca jurnalistii si activistii din tarile corupte isi risca viata in fiecare zi pentru libertatea de exprimare, potrivit raportului privind indicele de perceptie a coruptiei IPC) in 2017, elaborat de organizatia Transparency International TI).

Sucul detoxifiant din sase ingrediente care iti ajuta ficatul sa scoate toxinele din corp

Curatarea ficatului cu ajutorul acestui suc este foarte importanta. In acest fel, vei reusi sa elimini toxinele din corp si sa iti stimulezi ficatul sa functioneze la capacitate maxima. In plus, dupa ce consumi acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )