Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tara jucata la poker prin noua lege a pensiilor. Pana unde se mareste miza?

Adevărul Adevărul,
Tara jucata la poker prin noua lege a pensiilor. Pana unde se mareste miza?

Noua lege a pensiilor propune tinte pentru 2021 care cu greu rezista unei minime matematici si este de fapt un pariu care va insemna un deficit de peste 30 miliarde de lei, asta doar daca economia ar merge bine, atrage atentia Cristian Tudorescu, Managing Partner al companiei de consultanta Explore Asset Management. continuă pe Adevărul

Dragnea: Noua lege a pensiilor va fi adoptata pana in 2 octombrie. E o lege buna

Noua lege a pensiilor va fi adoptata in aceasta sesiune parlamentara, maximum pana la data de 2 octombrie, a anuntat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Noua lege a pensiilor: pensia de urmas, penalizata in functie de anii de casnicie. Ce procent pot obtine copiii decedatului

Noua lege a pensiilor aduce o serie de noutati privind calculul pensiilor de urmas, stabilind penalitati in functie de anii de casnicie si conditionand obtinerea veniturilor de catre copiii decedatului.

Dragnea: Noua lege a pensiilor va fi adoptata in aceasta sesiune parlamentara, maximum pana in 2 octombrie

Noua lege a pensiilor va fi adoptata in aceasta sesiune parlamentara, maximum pana la data de 2 octombrie, a anuntat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea. Vom adopta in acest an, in aceasta sesiune,.

E OFICIAL! Ce prevede noua lege a PENSIILOR: SCHIMBARI MAJORE la pensia de urmas

Un nou proiect de lege pentru pensii a fost pus de curand in dezbatere publica. Schimbarea substantiala in noua lege este introducerea unui de unajutor lunar pentru sotul supravietuitor care nu opteaza .

Tara jucata la poker. Pana unde se mareste miza?

Suntem intr-un continuu festival de promisiuni electorale, cu toate ca pana la alegeri mai este cale lunga. Discursul guvernamental are ca element central cresterile de venituri ale romanilor. Lipsa investitiilor in infrastructura pare ca nu mai.

Ce prevede noua LEGE a PENSIILOR. Detaliile pe care trebuie sa le stie TOTI pensionarii din Romania

Proiectul noii legi a pensiilor a fost pus, recent, in dezbatere. Odata cu acesta, au aparut o serie de noutati pentru pensionarii din grupa I si a II-a de munca. Proiectul explica modalitatea prin care acesti .

Desi vor fi INTERZISE in Romania, masinile cu volan pe dreapta au toate sansele sa circule in continuare. Cum poate fi fentata noua lege

Posesorii de masini cu volan pe partea dreapta au incasat, aparent, o lovitura dura: in Romania nu vor mai fi inmatriculate astfel de autoturisme noi. Ministrul Transporturilor a semnat ordinul prin care.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )