Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tara noastra, campioana la cresterea deficitului guvernamental

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra, campioana la cresterea deficitului guvernamental

Deficitul guvernamental din tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere din randul statelor membre UE, de 1,3 puncte procentuale, de la un deficit de 1,8% din PIB in trimestrul patru 2016, pana la un deficit de 3,2% din PIB in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra, campioana la cresterea deficitului guvernamental

ACTUALIZARE 12:50 MFP: Romania se incadreaza in tinta de deficit in 2017 Tara noastra se incadreaza in tinta de deficit in 2017, sustine Ministerul Finantelor Publice MFP), care precizeaza ca valoarea de 3,2% din PIB anuntata ieri de Eurostat este calculata pe baza soldului ESA, ajustat sezonier, si raportata la PIB-ul din trimestrul intai, trimestrul in care PIB inregistreaza de obicei cea mai redusa valoare nominala din cele patru trimestre ale anului. ------------ Deficitul guvernamental din tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere din randul statelor membre UE, de 1,3 puncte procentuale, de la un deficit de 1,8% din PIB in trimestrul patru 2016, pana la un deficit de 3,2% din PIB in primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Brexitul aduce afaceristi in Romania: Ce companii vor sa se dezvolte in tara noastra

In contextul Brexitului, companiile japoneze din Marea Britanie vor sa dea lovitura si sa-si mute afacerile in Romania. Cresterea economica inregistrata in tara noastra i-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )