Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tara noastra a importat produse agroalimentare de peste 5 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra a importat produse agroalimentare de peste 5 miliarde euro

Tara noastra s-a mentinut pe deficit in comertul cu produse agroalimentare dupa primele trei trimestre din 2017, exporturile avansand cu doar 2,7% fata de perioada corespunzatoare din 2016, pana la 4,453 miliarde de euro, in timp ce importurile au totalizat 5,211 miliarde de euro, un plus de 9,5%, conform datelor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR). continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra nu a transpus directiva europeana MiFID II

Tara noastra nu a transpus directiva europeana MiFID II, care reglementeaza operatiunile cu diferite tipuri de instrumente financiare, proiectul legii fiind in faza finala de aprobare la Guvern, iar ulterior va parcurge procedura legislativa in cadrul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Tara noastra va cadea in mainile unui suzeran

Tara noastra, avand un potential geopolitic important, dar fiind atat de prost condusa, apare ca o prada a unora, considera consultantul politic Cozmin Gusa care apreciaza ca, de ceva vreme, Romania se afla pe harta marilor puteri, care nu s-au hotarat, intre ele, cine sa puna laba pe noi.

Google si structura Dutch Sandwich - Gigantul american a mutat 16 miliarde euro intr-o companie din Bermuda pentru a plati impozite mult mai mici

Grupul Alphabet a mutat 15,9 miliarde euro intr-o entitate din paradisul fiscal Bermuda, reusind in acest fel sa plateasca per total impozite cu cateva miliarde de euro mai mici, arata documente ale autoritatilor fiscale olandeze, citate de Bloomberg. Google, dar si alte mari companii americane, se folosesc de multiple structuri financiare si muta banii intre diverse firme pentru a proteja profittul de taxele din diversele tari si pentru a ramane cu mult mai multi bani.

Romania, ultimul loc din UE la consumul de sapun, pasta de dinti sau hartie igienica. Statistici sumbre pentru tara noastra in 2017

Desi ne aflam la inceputul Noului An, cand buna dispozitie ar trebui sa domneasca peste tot, jurnalistii de la recorder ne aduc cu picioarele pe pamant, prezentandu-ne o sumbra.

Munich Re: Catastrofele naturale i-au costat pe asiguratori o suma record de 135 miliarde euro in 2017

Catastrofele naturale au provocat, in 2017, pagube semnificativ mai mari decat in precedentii cinci ani, iar pierderile suportate de companiile de asigurari au atins un nivel record de 135 de miliarde de euro, a anuntat joi grupul german de reasigurari Munich Re, informeaza AFP, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )