Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tara noastra necesita 70 de miliarde de euro pentru infrastructura de transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra necesita 70 de miliarde de euro pentru infrastructura de transport

Resursele disponibile se ridica la 36 de miliarde de euro Nevoile de investitii in infrastructura de transport a tarii noastre depasesc 70 de miliarde de euro, in timp ce resursele disponibile pana in 2030, conform Master-planului de transport, sunt de 36 miliarde de euro, reiese din datele unui studiu de specialitate citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Engie a primit 2,6 miliarde euro pentru actiunile sale la Glow Energy

Grupul francez de utilitati Engie a anuntat, ieri, ca a inceput vanzarea participatiei sale de 69,1% din actiunile producatorului thailandez de electricitate Glow Energy Pcl catre grupul PTT Pcl in schimbul sumei de 2,6 miliarde euro, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Cum se joaca PSD cu securitatea energetica a Romaniei. Tara noastra, cea mai expusa daca Rusia sisteaza tranzitul de gaze prin Ucraina

Romania este cea mai expusa tara din Uniunea Europeana la o intrerupere masiva pe termen lung a aprovizionarii cu gaze naturale prin Ucraina iar noi nu am scos o silaba despre cum vom fi afectati dupa constructia Nord Stream 2.

Companiile telecom din Coreea de Sud platesc 3,2 miliarde dolari pentru 5G

Trei opertori de telefonie mobila din Coreea de Sud s-au angajat sa plateasca 3,26 miliarde de dolari la prima licitatie pentru alocarea frecventelor 5G, conform agentiei de presa Yonhap.

Anunta 3 milioane euro pentru modernizarea fabricii Ramplast

Dynamic Selling Group a anuntat astazi finalizarea procesului de preluare a activelor Ramplast printr-o tranzactie de peste 3 milioane euro, inclusiv TVA, si ca urmeaza sa investeasca 3 milioane euro in urmatorii doi ani in modernizarea fabricii pe care a achizitonat-o de la Oltchim, relateaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )