Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tara noastra - a patra cea mai corupta din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra - a patra cea mai corupta din UE

Organizatia Transparency International a prezentat marti raportul anual privind Indicele de Perceptie a Coruptiei IPC) la nivel global, gradul de coruptie in sectorul public fiind stabilit prin consultarea unor experti si oameni de afaceri din cele 180 de tari incluse in analiza. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra - a patra cea mai corupta din UE

Organizatia Transparency International a prezentat marti raportul anual privind Indicele de Perceptie a Coruptiei IPC) la nivel global, gradul de coruptie in sectorul public fiind stabilit prin consultarea unor experti si oameni de afaceri din cele 180 de tari incluse in analiza.

Investitorul Claudio Cisullo isi extinde prezenta in tara noastra

Antreprenorul Claudio Cisullo isi extinde prezenta in mediul de afaceri din tara noastra, cea mai recenta initiativa a sa este fiind intrarea pe piata rezidentiala si comerciala a companiei ACC Investments SRL.

Noul Range Rover Evoque - lansat oficial in tara noastra

Cea mai noua varianta a modelului Range Rover Evoque a fost lansata oficial pe piata din Romania, astazi.

Romania, tara cu cea mai mare rata de imbolnavire de gripa din Uniunea Europeana. La cat a ajuns numarul de cazuri

Autoritatile au anuntat marti seara 54 de decese cauzate de gripa. Cea mai tanara dintre ultimele victime este o femeie de 34 de ani care suferea si de alte afectiuni si nu fusese vaccinata. Ultimele.

Orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine

Cu totii am trecut macar o data prin Predeal, insa multi nu am stiut ca acesta este orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania. Celebrul oras statiune este cunoscut pentru partiile de schi, printre cele mai bune, mai ales cea de la Clabucet si de zecile de trasee care se pot face vara.

Digi 24: Accidentul de la Balotesti, la Air Crash Investigations. Cele trei cuvinte care ar putea explica cea mai cumplita tragedie aviatica din Romnia

Vineri, 31 martie 1995. Ziua care a intrat in istoria neagra aviatiei. Romania avea de-a face cu cea mai mare catastrofa. 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul decolat de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor, scria digi24. ro in 2015.

Toader considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, declarandu-se increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, in contextul in care actuala definitie dateaza din 1968, si se declara increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna in acest sens. Totodata, in opinia sa, Codul penal roman este mult mai coercitiv decat cele ale altor state democratice.

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Marius Copil atinge in aceasta saptamana cea mai buna clasare din cariera in ierarhia ATP.

Urma sa fie cea mai fericita perioada din viata ei, dar a aflat ca trebuie sa faca o alegere dificila, dupa ce cancerul a recidivat in timpul sarcinii. Cu ochii in lacrimi, femeia a ales ceea ce a crezut ca este mai bine

Urma sa fie cea mai fericita perioada din viata ei, dar a aflat ca trebuie sa faca o alegere dificila, dupa ce cancerul a recidivat in timpul sarcinii. Kate a supravietuit cancerului de san, dar a aflat.

Cristina Neagu, aleasa cea mai buna jucatoare de handbal din Europa

Internationala romana Cristina Neagu a fost aleasa cea mai buna jucatoare din Europa in 2018, intr-o ancheta realizata pe pagina de Facebook a Federatiei Europene de Handbal EHF), la care au participat peste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )