Libnet.ro
UNICEF

12:15

Targ cu produse traditionale, deschis pana duminica, 13 octombrie, pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
Targ cu produse traditionale, deschis pana duminica, 13 octombrie, pe malul Borcei

Ziua Nationala a Produselor Agroalimentare Romanesti, sarbatorita pe 10 octombrie a reunit la Calarasi, pe platoul din fata Consiliului Judetean, zeci de producatori din tot judetul. Tarabele s-au umplut cu fructe, legume, branza, miere, conserve de sezon, vin, peste, carne de pui, dulciuri si must. continuă pe Adevărul

HOROSCOP pentru saptamana 7-13 octombrie. Racii sunt pusi pe distractii, Berbecii atag bani

Iata horoscopul saptamanal 7-13 octombrie 2019 ; urmeaza o saptamana transformatoare si norocoasa gratie Lunii pline in Berbec ce are loc duminica 13 octombrie, deci sa ne asteptam la dezvoltari rapide ! Cu.

HOROSCOP bani si succes pentru 7-13 octombrie 2019. Racii au o saptamana favorabila, Balantele au un stil neconventional de comunicare

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 7-13 octombrie 2019, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana perfecta - SCORPIONII au o perioada minunata

HOROSCOP Saptamana 7 - 13 octombrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP GEMENI - Te simti jucausa si gata sa iesi in lume. Iti faci planuri noi, ai timp pentru arta, iesi cu prietenii si te bu.

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Cele trei zodii care vor avea o saptamana ingrozitoare. HOROSCOP RAC - Simti ca vrei sa fugi si sa te ascunzi de tot restul lumii. Te simti sensibila si vrei sa te retragi in co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )