Libnet.ro
UNICEF

05:30

Targ de Ziua indragostitilor, intr-un mall din Buzau

Adevărul Adevărul,
Targ de Ziua indragostitilor, intr-un mall din Buzau

In perioada 11 - 16 februarie, Galleria Mall Buzau organizeaza Targul indragostitilor. Acesta va fi deschis intre orele 11. Vizitatorii pot achizitiona cadouri pentru cei dragi si obiecte lucrate manual de catre mesteri populari. continuă pe Adevărul

Explozie intr-un apartament din Constanta: Doua persoane au suferit arsuri

Doua persoane au fost ranite, vineri, intr-o explozie produsa intr-un apartament din municipiul Constanta, strada Barbu Delavrancea, ca urmare a unei aculumari de gaze de la o butelie. in apartamentul afectat de.

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui scandal cu bate intr-un bar din Murfatlar

Mai multe persoane au fost ranite, patru dintre acestea ajungand la spital, duminica seara, in urma unui scandal produs intr-un bar din orasul Murfatlar, unde un grup de tineri care se sicanasera in trafic au.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia, relateaza AFP.

Doi morti si sase raniti, un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, astazi, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, informeaza AFP.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus. Cele doua victime sunt o.

Doi oameni au murit dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia,.

Romanii au renuntat la cadourile traditionale. Vezi topul ofertelor pentru Ziua indragostitilor

Mai sunt cateva zile pana la Valentines Day, sarbatoarea indragostitilor in stil american. Asa ca romanii si-au planificat deja surpriza pentru persoana iubita. Au renuntat la cadourile traditionale si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1937 seconds )