Libnet.ro
UNICEF

18:00

Targoviste: Un bebelus a cazut de la etajul al treilea al unui bloc

România Liberă România Liberă,
Targoviste: Un bebelus a cazut de la etajul al treilea al unui bloc

Un copil de un an si opt luni a fost transportat la spital, joi seara, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din Targoviste, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un copil de un an si opt luni, transportat la spital dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din Targoviste

Un copil de un an si opt luni a fost transportat la spital, joi, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din Targoviste, informeaza Mediafax. Baietelul, care se afla acasa cu tatal sau, s-a urcat.

Un adolescent s-a prabusit de la etajul patru al unui bloc din Hunedoara

Un minor in varsta de 14 ani a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc din zona Traian Vuia a Hunedoarei.

Un copil de un an si opt luni a cazut de la etajul trei. in ce stare se afla

Un copil de un an si opt luni a fost transportat la spital, joi seara, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din Targoviste. Medicii de la Ambulanta l-au gasit constient, dar speriat.

A scapat miraculos cu viata, dupa o cadere de la 7 metri. Barbatul lucra la izolarea exterioara a unui bloc

A scapat ca prin minune cu viata, dupa ce a cazut de la 7 metri. Un muncitor care lucra la izolarea unui bloc de pe strada Bucuresti, din municipiul, Calarasi, a ajuns la spital in urma unei caderi de la inaltime. Paramedicii SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri au intervenit rapid pentru a acorda primul ajutor victimei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )