Libnet.ro
UNICEF

06:45

Targul de Craciun Bucuresti 2018 din Piata Constitutiei se deschide de Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Targul de Craciun Bucuresti 2018 din Piata Constitutiei se deschide de Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie

Targul de Craciun Bucuresti 2018 va fi inaugurat tot in Piata Constitutiei, de Sfantul Andrei, pe data de 30 noiembrie. Targul de Craciun din Bucuresti, organizat de Primaria Capitalei, deschide sezonul de iarna, printr-o serie de evenimente, spectacole artistice si atractii specifice sarbatorilor. continuă pe Adevărul

Targul de Craciun Bucuresti 2018. Pe 30 noiembrie se da startul sarbatorilor de iarna: 129 de casute cu produse de sezon, patinoar, carusel pentru copii

Primaria Capitalei, prin creart Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza Targul de Craciun Oficial al Capitalei, intre 30 noiembrie 26 decembrie 2018, in Piata.

VIDEO Rulota unui producator de cozonaci secuiesti, indepartata din Targul de Craciun. Care este motivul

Scandal inainte de inceperea Targului de Craciun. Un comerciant din Parcul Crang, proprietar de biciclete reprofilat in producator de Kurtoskalacs, acuza Primaria ca ii interzice amplasarea unei rulote in centrul orasului, fara temei legal. Rulota in care familia lui Ion Suraj produce cozonaci secuiesti a fost evacuata de pe platoul din centrul orasului, de politistii locali.

Luminitele de Craciun din Bucuresti se aprind pe 30 noiembrie

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse anul acesta pe 30 noiembrie, la ora 19. 00 din Piata Constitutiei, anunta Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa. Tot pe 30 noiembrie va fi deschis si Targul de Craciun din Piata Constitutiei care va avea 129 de casute cu produse de sezon, patinoar si carusel pentru copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )