Libnet.ro
UNICEF

15:30

Targul de Craciun din Bucuresti isi deschide portile pe 1 decembrie! Vezi programul complet al evenimentului

B1 B1,
Targul de Craciun din Bucuresti isi deschide portile pe 1 decembrie! Vezi programul complet al evenimentului

Contrar traditiei din fiecare an, Targul de Craciun din Bucuresti se tine in Piata Constitutiei, iar nu in Piata Universitatii. Timp de o luna, bucurestenii si cei veniti din tara vor. continuă pe B1

Cel mai nou teatru de stat isi deschide portile la Suceava. Numele sau: Teatrul Municipal Matei Visniec

Tigrul din orasul nostru de Gianina Carbunariu este prima productie a Teatrului Municipal Matei Visniec din Suceava. Avanpremiera spectacolului va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 19. 00 iar premiera vineri, 9 decembrie, de la aceeasi ora, in prezenta autoarei.

Celebrul HOTEL DE GHEATA din Balea Lac isi redeschide portile! Vor fi construite iNCAPERI SPECIALE pentru cei care doresc mai MULTA INTIMITATE!

Celebrul hotel de gheata din Balea Lac isi redeschide portile. 14 camere duble cu pat matrimonial vor fi disponibile, iar, langa hotel, pentru cei care doresc mai multa intimitate, vor fi.

Viorica Chereches, mama primarului din Baia Mare, deschide lista PNL Maramures pentru Camera Deputatilor

Sambata, a avut loc evenimentul de lansare a candidatilor PNL Maramures pentru alegerile din 11 Decembrie, eveniment la care au asistat peste 3. 000 de liberali din tot judetul, dar si alti invitati de seama.

Parada de 1 decembrie - programul complet al evenimentului din Bucuresti

La parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, organizata, joi, in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3. 000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste.

Simona HALEP s-a afisat cu un BARABT la mall din Bucuresti. Cei doi au fost la shopping, au mancat inghetata si au stat de vorba zeci de minute (FOTO)

Tensimena Simona Halep, despre care se spune ca ar avea o relatie cu machedonul Costa Spone, si-a facut aparitia la mall din Capitala cu un barbat celebru. Cei doi au facut cumparaturi, au mancat.

Patinoarul din Bucuresti a ajuns in stadiul aprobarii de avize. Constructia ar trebui sa demareze in 2017

Pe locul fostului patinoar national Mihai Flamaropol din Capitala se afla in prezent un urias crater dupa finalizarea lucrarilor de demolare a vechiului amplasament.

(P) KOTON, un nou magazin in Centrul Istoric din Bucuresti

Cu o suprafata de 1850 mp, pe trei nivele, magazinul Koton din Lipscani 43 asteapta primii vizitatori incepand cu 26 Noiembrie, zilnic, in intervalul 10:00-22:00.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )