Libnet.ro
UNICEF

15:30

Targul de Sfantul Ilie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Targul de Sfantul Ilie

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta la Targul de Sfantul Ilie, de vineri, 17, pana duminica, 19 ale lunii lui Cuptor, de la orele 10 de dimineata, pana la 6 seara. Mestesugari si artisti aduc la targ: obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, impletituri, jucarii, podoabe, oua incondeiate, icoane si multe, multe alte lucruri frumoase . continuă pe Ceaşca de Cultură

Iarmarocul de Sfantul Ilie s-a deschis la Muzeul Satului

Targuri de Sfantul Ilie sunt organizate in weekend, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si Muzeul National al Taranului. Ateliere de creatie si o serie de recitaluri sunt organizate sambata si duminica la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti in cadrul Iarmarocului de Sfantul Ilie.

Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie. Ce minuni a savarsit

Sfantul Ilie se sarbatoreste de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an la 20 iulie. Sfantul Ilie este cel mai iubit proroc al lui Dumnezeu: Acesta a infaptuit multe minuni, iar lumea aceasta a parasit-o intr-un care de foc. Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie si ce minuni a savarsit Sfintul Ilie este unul .

Focsaniul, survolat de avioane in ziua de Sfantul Ilie. Autoritatile spera sa fie vremea buna

Ziua de 20 iulie este dedicata in fiecare an Aviatiei Romane si Fortelor Aeriene, cu aceasta ocazie fiind praznuit Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al pilotilor.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )