Libnet.ro
UNICEF

10:46

Tariceanu se afla in vizita oficiala in Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu se afla in vizita oficiala in Polonia

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se afla, in perioada 6-8 decembrie, intr-o vizita oficiala in Republica Polona, la invitatia omologului sau, Stanislaw Karczewski, maresalul Senatului Republicii Polone. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, vizita oficiala in Germania: Presedintele PNL merge la congresul CDU

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se va afla in perioada 7-8 decembrie in Germania, unde va participa la congresul Uniunii Crestin-Democrate CDU), organizat la Hamburg pentru alegerea noii conduceri politice a.

Comisarul european pentru mediu, vizita oficiala la Bucuresti

Comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime si pescuit, va efectua, astazi, o vizita oficiala la Bucuresti.

CALIN POPESCU-TARICEANU: ii datoram presedintelui Bush iesirea din lagarul socialist

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, i-a adus, ieri, un omagiu fostului presedinte american George H. Bush, afirmand ca tara noastra ii datoreaza acestuia, in buna masura, iesirea din lagarul socialist si posibilitatea de a reveni in randul natiunilor libere si democratice.

UPDATE Tariceanu si Dragnea, discutii n biroul sefului Camerei Deputatilor / Proiectul de bugetul ar putea ajunge n Parlament saptamna viitoare / Tariceanu nu sustine n continuare amnistia si gratierea (surse)

Proiectul de buget pentru 2018 ar putea ajunge in Parlament saptamana viitoare, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale, dupa o intalnire dintre presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. in discutie a fost abordata si pozitia coalitiei de guvernare in ceea ce priveste decizia lui Klaus Iohannis pentru ministrii remaniati, convenindu-se insa sa se astepte revenirea in tara a premierului Viorica Dancila.

Tariceanu, despre sesizarea CCR in legatura cu intarzierea numirii unor ministri: Cred ca trebuie sa existe un termen rezonabil

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca va analiza impreuna cu colegii de coalitie de la PSD o posibila sesizare la CCR in legatura cu un conflict juridic de natura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )