Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tariceanu: ALDE nu poate vota motiunea contra alegerii primarilor in doua tururi

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: ALDE nu poate vota motiunea contra alegerii primarilor in doua tururi

Calin Popescu Tariceanu spune ca ALDE nu poate vota pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului . continuă pe România Liberă

Tariceanu anunta ca nu poate vota motiunea PSD: Ar impiedica revenirea la alegerile din doua tururi

Calin Popescu Tariceanu ramane adeptul alegerilor in doua tururi, astfel ca nu poate sustine motiunea PSD impotriva Guvernului Orban, in contextul in care Marcel Ciolacu a spus ca ALDE este solutia imorala.

IN CAZUL MODIFICARII LEGII ALEGERII PRIMARILOR, PSD ameninta cu crearea unei noi majoritati parlamentare

Dorinta guvernului Orban de a modifica, prin ordonanta de urgenta sau prin asumarea raspunderii, legea electorala, in sensul alegerii primarilor in urma a doua tururi de scrutin a nemultumit liderii social-democrati. intruniti in sedinta Comitetului Executiv National, acestia au decis sa informeze institutiile europene si Comisia de la Venetia cu privire la atacul la democratie pe care guvernul liberal doreste sa il dea cu mai putin de patru luni inaintea alegerilor locale, a declarat Marcel Ciolacu, presedintele PSD si presedinte al Camerei Deputatilor.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea asupra legii alegerii primarilor in doua tururi

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sprijina total demersul guvernului de angajare a raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi, spunand ca i se pare o decizie normala. Presedintele a anuntat ca documentul de modificare a legii va ajunge in scurt timp la Parlament, iar el va cere convocarea sesiunii extraordinare. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat: Sigur ca noi ne dorim cresterea alocatiilor si vom creste alocatiile. Noi si daca am vrea sa marim alocatiile nu putem face acest lucru deoarece intrarea eventual in vigoare a acestui proiect de lege este ulterioara intrarii in vigoare a legii bugetului de stat si a legii bugetului asigurarilor sociale de stat. --- *ACTUALIZARE - Premierul Orban a declarat ca Guvernul isi va asuma raspunderea asupra proiectului de alegeri de primari in doua tururi. ---- *ACTUALIZARE - Rares Bogdan a declarat inainte de inceperea sedintei: Nu ne dam jos propriul guvern. --- Premierul Ludovic Orban a convocat o noua sedinta de Guvern, astazi la Palatul Victoria, privind proiectele de acte normative din agenda sedintei de guvern. in agenda sedintei de guvern figureaza proiecte precum organizarea si functionarea Ministerului Educatiei si Cercetarii si proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de imprumut Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019.

Tariceanu: ALDE va continua liberalismul conservator

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca aceasta formatiune va continua sa reprezint.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )